![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
#13
|
|||
|
|||
![]()
de acord cu tine Rodica. Eu si branza daca as putea as face-o in casa pentru ca toti membrii familiei mele suntem mai amatori de produse lactate insa nu prea stiu cum se face.
Am vazut cand eram mica la o bunicuta de la tara cum facea branza si nu parea un proces atat de laborios dar din pacate nu mai tin minte toti pasii. Iaurtul nu se face ca si laptele batut? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iaurtul și sucul din gândaci | miles to truth | Generalitati | 0 | 29.10.2011 12:11:16 |
iaurtul de soia si fermentii lactici | margarret | Postul | 47 | 18.03.2011 11:56:56 |
va rog cititi | lalala | Generalitati | 13 | 05.05.2010 01:32:25 |
Cititi ! | Nitro | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 26.05.2007 18:59:44 |
|