![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Inteleg ca nu acorzi credit decat propriei minti, dar macar lasa-i si pe altii sa asculte si sa hotarasca, nu-i mai incurca mai ales cand nici nu stii despre ce e vorba. Nu-i musai sa spui ceva cand nu ai ce, caci se vede ca nici macar nu ai ascultat si ai raspuns dupa ureche. Omul asta are in el mult mai multa stiinta decat mine si tine la un loc. Florin-Ionut, m-as bucura sa va foloseasca . Si pentru mine a fost o revelatie cand am gasit casetele cu el. Totul e atat de clar... Doamne ajuta!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Punea un simplu senzor termic si imediat vedea. Pt ce a cheltuit un milion de dolari? Nu vedeti ca e cusuta cu ata alba toata treaba asta?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 11:09:09 |
| Preoti pentru Germania | Ion Pop | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 55 | 17.06.2013 12:38:52 |
| Xcellcenter, Germania | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 24.04.2011 22:39:34 |
| noile buletine cu nr 666 | varia | Generalitati | 34 | 24.01.2011 14:59:46 |
| Buletine biometrice? | colaps | Generalitati | 81 | 05.10.2010 12:08:49 |
|
|