Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Faptul ca nu simti durerea celui de linga tine cind il jignesti se datoreaza faptului ca nu traiesti o viata comunitara, si esti fara rusine de repercursiuni. Daca cei din jur ar stii cine esti si tu la rindul tau ai cunoaste pe acesti oameni nu ai mai face-o!. Daca ai fi fata-n fata cu un preot catolic cu care ai stat la masa sau de vorba de ex., ...gindeste-te, oare ai mai jigni?
Identic se comporta si copiii in scolile unde profesorii nu se cunosc cu parintii lor si nu tin legatura cu comunitatea scolii.
Daca profesorii ar fi continuat sa viziteze pe elevi acasa asa cum se facea pe vremuri, problemele de jigniri, obraznicii si atitudini negative ar fi fost eliminate.
Scuza-ma daca te-am mihnit dar asa este!
|
Andrei, vorbesti in necunostinta de cauza. Eu am papistasi - de data asta am spus-o intentionat - in familie.
Si apoi nu avem voie sa atacam persoana, pe care nici n-o cunoastem personal, si daca o cunoastem personal cu atat mai putin; noi atacam ideile si cuvintele prin care oamenii isi expun ideile.
Pentru mine cuvantul "papistas" vine de la cuvantul "papa" , inseamna "papal" si nu are conotatie negativa.
Nu m-ai mahnit, doar ma intrigi cu ideile tale, schimbare care a survenit odata cu venirea pe forum a "celuimaialesdintreprimiipamanteni". De atunci ma tot intreb: "De ce?" si nu gasesc raspuns care sa imi placa.
Scuza-ma si tu, daca te-am mahnit...