![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca as schimba ceva la mine... hm... as vrea sa am mai multa tinere de minte, ma ajuta inteligenta pana la un punct,adica sa inteleg informatia primita/citita, dar stau, si mereu am stat prost cu memoria. Nu prea retin chestii. Asta as vrea sa schimb. As vrea sa am o memorie mai buna.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu as intoarce sufletul pe dos, l-as scutura bine, bine, apoi l-as spala cu
dero si dupa ce l-as clati si dezinfecta cu spir(i)t, l-as atarna pe franghie la uscat. Si as pune doua pancarte: una pe gramajoara de ... jos pe care as scrie asa "aici e MariS cel lumesc" si una infipta cu un ac pe cel intins la uscat cu inscriptia "aici se ascundea MariS cel lumesc". Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? | tigerAvalo9 | Generalitati | 41 | 26.05.2011 22:00:24 |
Se schimba ora la noapte | florinbrasov0 | Generalitati | 8 | 31.10.2010 21:53:35 |
Dragostea parintilor schimba inima copiilor | gabrined | Intrebari utilizatori | 4 | 18.05.2010 23:07:13 |
cum putem noi schimba tara asta? | georgiana52 | Generalitati | 55 | 22.09.2009 16:42:01 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|