Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2010, 23:45:58
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Daca nu ai citit nici o carte de a lui,cum poti sa emiti pareri?! Crezi ca faptul de a fi pacatos de legitimeaza sa ai pareri ,mai ales despre un om pe care nu l-ai citit? La scoala ,la romana ,ai facut comentariu la o carte fara sa o citesti? Ca aici,vad ca daca esti pacatos,nu mai trebuie sa citesti ca sa faci comentarii!
L-am auzit cu urechile mele,i-am strans si mana acestui Klaus,i-am facut si poza (am pus-o si pe forum),asa ca mi-a fost de-ajuns. Cartea ramane carte,cuvintele lui sunt cuvintele lui. L-am ascultat cu preotii din biserica,si am ascultat si parerile sfintiilor lor. Ce vrei mai mult? E o parere si cu asta basta,mai mult stie Dumnezeu (sau probabil tu).
Vechi 10.10.2010, 00:57:56
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Si daca l-ai ascultat si i-ai starns si mana,de unde ai tras concluzia ca e ecumenist?Arata o expresie folosita de el care sa demonstreze acest lucru.
Vechi 10.10.2010, 01:35:38
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Am mai explicat aici pe forum. Plus ca nu mi-a inspirat incredere cum spunea el ca s-a impartasit prima oara si in ce conditii,si a mai si zis ca este invidios pe noi,pe ortodocsi... Ma rog,nu are rost sa lungim discutia,tu o ti pe a ta. Eu mi-am spus parerea,si ce au zis si unii parinti de la manastirea Lainici. Acum Dumnezeu stie cum o fi acest Klaus... Nu pot sa judec si nu ma forta sa zic mai multe. Ma multumesc cu Iisus Hristos,Maica Domnului,sfintii... Ne putem mantui si fara Klaus,te asigur.

Iertare frate. Doamne-ajuta!

Last edited by Raoul; 10.10.2010 at 01:37:46.
Vechi 10.10.2010, 01:42:46
Banned

Implicit

Ne putem mantui si fara Klaus,desigur,eu doar semnalez judecatile sumare si cu lipsa de valoare.Fara sa intelegi o anumita traire si o anumita lupta a cuiva pentru Hristos,inseamna un minus .
Adevarul este ca in conferintele lui ,Klaus nu stiu cat a fost de inteles,mai ales ca trebuia facuta si traducerea.Cartea care il defineste este Doua milioane de km in cautarea Adevarului.
Cine vrea sa citeasca bine,cine nu sa stea pe forumuri,asa poate crede ca se foloseste mai mult.
Vechi 10.10.2010, 01:46:54
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Am mai spus,cand intru in manastire la librarie sunt atatea carti... printre care si cea a lui Klaus,am vazut-o. Dar sincer le prefer pe celelalte,e imposibil din atatea sute sa nu gasim un sfant parinte macar,care sa fie mai important de citit decat acea carte

Doamne-ajuta!
Vechi 10.10.2010, 01:52:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am mai spus,cand intru in manastire la librarie sunt atatea carti... printre care si cea a lui Klaus,am vazut-o. Dar sincer le prefer pe celelalte,e imposibil din atatea sute sa nu gasim un sfant parinte macar,care sa fie mai important de citit decat acea carte

Doamne-ajuta!
Una e sa le preferi pe celelalte carti,lucru care il inteleg,si alta sa emiti judecati fara sa citesti!
Vechi 10.10.2010, 02:08:18
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Am spus foarte clar ca nu judec,nu-mi mai rastalmacii cuvintele. Era doar o parere. Am spus ca poate sa fie si sfant,eu insa n-am de unde sa stiu,nu am nicio certitudine. Pe cand tu si altii sunteti siguri de ceea ce afirmati... desi nu stiu de unde. Raman cu ceea ce prefer,e mai bine si mai sigur pt. drumul meu spre mantuire.
Vechi 10.10.2010, 17:42:23
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Klaus Kenneth a fost pe la Sfanta Manastire Lainici si nimeni pe acolo nu i-a zis mascarici sau mai stiu eu cum.
http://www.agnos.ro/blog/2010/05/20/...nici-mai-2010/
Ba ca a mai fost lasat sa si predice acolo.
Acum fiecare cu parerea lui.
Mie Klaus Kenneth imi place pentru ca a demascat catolicismul.
Vedeti ce zice Klaus Kenneth undeva:
"În acel grup, erau și preoți catolici, pe care i-aș numi „teologi” pentru că studiau sau studiaseră teologia. Erau, într-adevăr, preoți, dar erau așa niște fețe de bebeluși desăvârșite, încât nu le-aș da nici pisica mea să aibă grijă de ea!… Sunt oameni fără niciun pic de experiență, care sunt trimiși să aibă grijă de sufletele credincioșilor."
( :)) )
Fara pacat si slabiciuni nu e niciun om.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 23:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 21:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 17:25:06