![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
asa si tu.. esti simpaticinaia! auzi? da esti sigur? poate gasesti totusi macar un citat ceva pe la vreun Sfant care zice ca se opreste sufletul in vami.. poate chiar la Cleopa.. am vazut ca esti perspicace, te rog, poti verifica pentru mine? ca eu sunt pacatos si .. NU VAD PREA BINE.. E INTUNERIC!:) da tu le brididesti si pe intuneric am vazut.. multumesc Mihaita, ca ai culoare pana si-n ... bezna asta! eu te imbratisez ! |
|
|
|||
|
|||
|
cum e Mihai? scoti pasaportul si ala iti pune stampila, te cauta pe la buzunare sa nu ai vreo erezie pitita pe la spate si apoi zice "next" .. poate dai si o spaga ceva..
|
|
|
|||
|
|||
|
si eu care credeam ca acolo e ...spatiul Schengen ..
((
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu este o dogma aceasta invatatura despre vamile vazduhului, insa este prezenta foarte des in cazul parintilor induhovniciti, traitori. Eu cred ca este prea exagerat este spiritul juridic prezent in randul unor teologi-adica la fiecare vama pe om il osandeste legea, nu se mai vorbeste despre inatalnirea personala cu Hristos sau legea pusa inainte la fiecare vama sa fie expresi relatiei personale cu Hristos. Cu multa grija trebuie sa vorbim despre aceasta invatatura.
|
|
|
||||
|
||||
|
Exista obiceiul ca inca din viata sa, omul, in cadrul unui parastas, sa-si plateasca vamile vazduhului. Nu stiu prea multe, dar as vrea sa aflu mai multe.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Invatatura ortodoxa ne invata ceva de vamile vazduhului? Ca acestea exista? In teologia ortodoxa - care se preda in facultate exista undeva scris de aceste vazduhuri ???
Ca de batut campii am eu cateva carti :))))) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dogmatica ortodoxa mentioneaza vamile dar invatatura despre acestea nu considerata dogm ci teologumena Nu e nimic de batut campii intereseazate inainte sa faci afirmatii |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Din 24 de Vami | idealist | Pocainta | 5 | 14.03.2010 22:44:22 |
| Sunt vamile vazduhului o invatatura gnostica? | scrabble | Slujba inmormantarii | 47 | 18.08.2009 18:33:20 |
| Vamile vazduhului | NiCcoleta | Generalitati | 35 | 21.02.2008 18:52:26 |
| Vamile vazduhului | BogdanF | Generalitati | 17 | 25.07.2007 18:57:58 |
|
|