![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=cristiboss56;294531]
Citat:
ce suntem noi,ce vrem sa fim,eu sunt putin mai "dulce"merg maxim 70%. ca trebe sa luptam ptr. acel 100%este o alta poveste care priveste pe fiecare daca o citeste,sau nu. numa bine, multa sanatate si intelepciune
|
||||
|
||||
![]()
[quote=codana;294538]
Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai de asta faceam diferenta intre cei de teapa lui LD, care din punctul meu de vedere nu spune mai nimic , si parintii imbunatatiti care nu ies la discutii publice sau la publicatii ! Ma surprindeti cit de pe dos intelegi dar mai ales neastimparul din dvs. de a va incontra pe lucruri pe care nici nu le intelegeti si ca urmare nici nu le stapiniti ! V-am mai spu, de obicei noi femeile suntem mai delicate, mai precaute, mai prevazatoare si chiar mai atente cel putin cu noi insine , dar la dvs. se intimpla ca si cu babuta prinsa in tren fara bilet : nu prea ! Ia sa recititi postarea mea in cauza si sa reveniti cu un comentariu , sa vedem indrasniti ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe mine a inceput sa ma fascineze dragostea cu care a facut Dumnezeu totul. Pun in pamant o samanta, cat de mica; din ea creste o planta, care da fructe si apoi seminte, din care pot face multime de plante. Iar ce ramane din planta, se intoarce in pamant, pentru a-l face roditor. Indiferent ce am cultivat, a rodit si a dat atata samanta, incat sa-mi pot hrani familia si toti prietenii, daca le-as semana pe toate. Dumnezeu ne rasplateste insutit. Asta ma fascineaza: multimea de seminte care ies dintr-un fruct sau o floare. Cand mai aruncati un cotor de ardei, ganditi-va, ca din fiecare samanta poate iesi o planta, care la randul ei poate avea mai multi ardei. Dintr-o samanata de dovleci decorativi/ tartacute mi-au iesit cel putin 20 de dovleci, fiecare cu semintele lui! Este uimitor! Si cand ma gandesc ca altadata rosiile, ardeii erau doar ingrediente, fara sa realizez ca reprezinta dragostea lui Dumnezeu pentru noi oamenii, care cu sudoarea fruntii ne castigam traiul. In fapt, asudam pentru ca indepartam buruiana si udam pamantul, ca restul si asa face Dumnezeu. Se merita sa ne intoarcem inapoi la natura. Viata devine mai putin costisitoare, ceea ce e important in vremuri marcate de criza economica. Incercati! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Pt. Codana
Citat:
Nu poti aboli adevarul a 99 de afirmatii valide printr-o singura opinie contradictorie / minciuna. Aici nu ma refer la Adevarul - Iisus, vorbesc de noi oamenii si respectiv de neputintele noastre.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
N-am loc in lumea asta | cred_cu_adevarat | Generalitati | 7 | 21.03.2012 11:40:04 |
Lumea copiilor | anna21 | Generalitati | 312 | 01.03.2012 22:12:28 |
Ce se va intampla cu lumea? | BogdanBogdan | Generalitati | 33 | 12.04.2011 15:43:45 |
LUMEA ANIMALELOR | Catalina | Generalitati | 5 | 06.06.2007 15:46:44 |
|