Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2010, 18:15:55
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Slava lui Dumnezeu!

Azi am asteptat cu sufletul la gura, sa sune telefonul sa primesc o veste de la nepoata mea sa aflu cum a decurs prima sedinta de citostaice.
In primul rand, am primit telefonul asteptat cu o veste tare buna: cu o zi inainte i-au facut Corneliei o analiza speciala din sange ( marker ), habar n-am cum se cheama, cert este ca, gradul cancerului este in acest moment la cifra 6, am inteles ca e foarte bine. Sta rau cu anemia si e marit acidul urric, in rest e ok. Sedinta a fost lunga, dupa ce s-au mai linistit apele in aceea clinica de oncologie, m-a sunat chiar sora mea, era mult mai linistita ( duminica a plans intruna ), era mai calma, are o doctorita tanara care e tare draguta, vorbeste frumos, ii explica tot felul, bine ca-i este drag de ea.
Rugaciunile voastre ale tuturor au facut minuni !
Cred cu tarie ca mult, mult au ajutat la starea de liniste pe care a dobandit-o azi, Cornelia, in timpul sedintei de citostatice.
Maine, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vor veni doi preoti de la o manastire din apropierea Timisoarei si vor face Sfantul Maslu, la ea acasa.
Am pus-o la slujbe la multe manastiri, toti o ajutam cu rugaciuni si ganduri bune. Trebuie sa recunosc ca azi mi-am revenit si eu, nu-mi pierd nadejdea insa eram la randu-mi foarte bulversata, trista, lacrimile nu mi le pot controla, insa acum cand am aflat ca acel marker e la un nivel scazut, simt ca va fi bine! Doamne ajuta!
Multa sanatate si numai ganduri bune tuturor celor care ati rostit o rugaciune, o vorba de duh, ori ati avut un gand bun pentru cei in suferinta!
Vechi 05.10.2010, 18:29:39
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.09.2006
Implicit

Suntem alaturi de tine, le voi pomeni si eu in rugaciunile mele.
Reply With Quote
Vechi 07.10.2010, 16:03:50
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
A aparut un licar de speranta!! Dumnezeu cred ca,a intors numai putin privirea spre noi pacatosii care ne rugam pentru surorile noastre in suferinta. Sa aveti grija ca bolnavele care sunt in tratament cu citostatice sa primeasca si ceva ptr.intarirea organismului ,ptr,a rezista acestor dure "sedinte"...as recomanda ,daca mi-e permis:un gel de ALOE-VERA...care e nemaipomenit(protejeaza si ajuta organele interne)....DOAMNE AJUTA!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 07.10.2010, 17:35:15
dorinastoica14
Guest

Implicit Sunt alături de tine draga mea prietenă!

Cu sufletul și cu puțina mea rugăciune,sunt alături de tine draga mea prietenă. Dumnezeu și Măicuța Domnului să te întărească să poți ajuta pe toți iar inima ta iubitoare pentru cei întristați și necăjiți să fie tare și vitează.
Va fi bine vei vedea.

Last edited by dorinastoica14; 07.10.2010 at 17:46:51.
Reply With Quote
Vechi 07.10.2010, 20:31:49
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit Doamne ajuta

Ma gindesc la voi dragele mele si va am in rugaciunea mea mereu, nu prea scriu mult pe aici am un job nou si sint ffffffff ocupata, dar va port in inima de aici din departare. Sa dea Domnul multa sanatate la familiilor voastre si toti cei dragi. Sora ta Ica o sa fie bine ca bun este Dumnezeu cu Sfintii lui si Maica Domnului Stapana Noastra.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 08.10.2010, 01:53:40
icamilin's Avatar
Senior Member

Implicit Doamne ajuta !

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, pentru sfaturile date, pentru incurajari si ne bucuram de orice informatie care le poate fi de folos Corneliei si Stelutei.
Vechi 25.10.2010, 00:57:42
icamilin's Avatar
Senior Member

Implicit Doamne ajuta-ne!

Imi pare rau ca vin cu o noua veste trista pentru mine personal: fratele meu MIHAI, dimineata va fi operat la gat, niste ganglioni suspecti de cancer.
Adaugati-l si pe el in rugaciunile voastre, sper din suflet sa nu fie cancer. Are 67 ani, probleme cu inima, diabet, e suficient...

Cornelia merge maine la a doua sedinta de citostatice. Somnul o cam ocoleste, are o stare generala proasta, ne rugam sa fie bine dupa terminarea citostaticelor.

Steluta e la a 6-a sedinta de citostatice, are tonusul ridicat, traieste si ea cu speranta ca va fi bine pana la urma.

Imi doresc sa ajung si eu la Bucuresti zilele astea, vad la TV Trinitas cata lume vine sa se inchine la Sfintele Moaste, cu incredere ca se vor vindeca. Eu inca la Sfantul Dimitrie nu am ajuns, doamne, ce mult imi doresc!
Am mare nevoie de ajutor pentru fiul meu Florin care este bolnavior, pentru sora si fratele meu, pentru Steluta si toti prietenii dragi care sufera de cate ceva.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doar o curiozitate Rusu Tessian Teologie si Stiinta 10 12.02.2011 00:52:24
Doar o intrebare, va rog! Maximovici Generalitati 0 05.06.2008 12:21:08
viata-doar un vis? oni91 Teologie si Stiinta 7 12.02.2008 13:50:00
Doar curioasa Glamorous_witch Generalitati 9 04.12.2007 21:43:01
doar cununie? Z.Lidia Nunta 11 12.10.2007 18:37:34