![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu doar soldatii romani i-au batut cuie in maini (in definitiv, acestia indeplineau un ordin si credeau ca executa un criminal). Ci noi toti mai adaugam lovituri de ciocan in cuiele respective, de cate ori, cu stiinta, pacatuim impotriva a ceea ce ne-a invatat Mantuitorul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar si mandria este o forma de violenta. Sunt mai bun ca tine, sunt mai destept ca tine, nu am nevoie de tine, te indepartez de la mine - este o miscare centrifuga, de indepartare, de separare, de rupere, sinonima cu violenta. Atunci cand omul se crede "buricul pamantului", prin aceasta el se plaseaza pe sine intr-un centru de la care ceilalti se indeparteaza. Nu asa este cu Dumnezeu. Acesta este centrul care atrage spre sine, prin dragoste. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
si sa simti placere? Ok, sunt mandra , ma cred ma desteapta ca altii, am rautati , mai si barfesc, si multe altele ... dar violenta tot nu pot sa o accept sub nicio forma. |
|
|
||||
|
||||
|
Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu pentru ca El a spus asta despre Sine.
Nici un altul, in intreaga istorie a omenirii, nu a indraznit sa spuna un asemenea lucru. Mai mult inca, acest lucru este articulat si pe o viata morala impecabila, viata recunoscuta si de catre cei rai.
|
|||
|
|||
|
cand a spus asta? eu nu stiu sa fi spus asa ceva, ba din contra, stiu ca a spus ca a fost trimis pe pamant pt a indeplini vointa Domnului.
|
|
|
||||
|
||||
|
60.Și, sculându-se în mijlocul lor, arhiereul L-a întrebat pe Iisus, zicând: Nu răspunzi nimic la tot ce mărturisesc împotriva Ta aceștia?
61.Iar El tăcea și nu răspundea nimic. Iarăși L-a întrebat arhiereul și I-a zis: Ești tu Hristosul, Fiul Celui binecuvântat? 62.Iar Iisus a zis: Eu sunt și veți vedea pe Fiul Omului șezând de-a dreapta Celui Atotputernic și venind pe norii cerului.
|
|||
|
|||
|
Citat:
depinde ce carte ai citit |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci cum anume trebuie Calyyope sa INCERCE sa inteleaga aceasta Taina ASA CUM O VEZI TU, hipnotizindu-se? sau pur si simplu CREZINDU-TE PE CUVINT, ca doar tu stii ce vorbesti, nu? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 20:25:44 |
| Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 14:02:11 |
| Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 15:03:42 |
| Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 23:07:54 |
| FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 23:25:31 |
|
|