Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.09.2010, 15:27:17
Adriana Cluj
Guest

Implicit Acum o luna

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Multumesc, Adriana si Dorina, il stiu pe Parintele, l-am vizitat de cateva ori, dar doream sa stiu daca in ultima vreme a mai primit, pentru ca il stiam suferind. Cu toate aceste, el primeste pe oricine pana pe la ora pranzului. La el pot ajunge cel mai repede. In rest, sunt prinsa de obligatiile profesionale.Mi-as dori si eu sa particip la un pelerinaj si sper sa-mi fac si timp.
Acum o luna de zile, cand eu eram la Techirghiol, primea Parintele, erau oameni care asteptau sa intre la dansul. Nu stiu cum mai este cu sanatatea, dar la varsta dumisale imi inchipui ca nu-i este usor chiar de n-ar fi bolnav. Sora mea a fost la Parintele saptamana trecuta, dar ea il cunoaste pe Parintele de cand acesta a venit la Manastirea din Techirghiol, a locuit langa manastire multi ani. Nu stiu ce sa zisc. Poate ar fi bine sa dai un telefon.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
parintele iustin si parintele proclu cosmin95 Generalitati 48 01.03.2010 17:25:58
Parintele Proclu mai primeste ? dorin75 Generalitati 3 21.08.2009 10:23:16
Am fost la Parintele Proclu andmih Stiri, actualitati, anunturi 0 01.12.2008 08:45:31
De la Parintele PROCLU andmih Stiri, actualitati, anunturi 6 12.11.2008 21:32:11
De la Parintele PROCLU andmih Generalitati 0 12.11.2008 12:58:12