Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 20:05:09
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gmariusg Vezi mesajul
E voie sa ne rugam oriunde oricand si in orice ipostaza?
Pentru ca uneori, cand merg la scoala ma rog pe drum, cand incerc sa adorm, cand stau la calculator, uneori chiar si cand ma spal.
Da frate Marius, este bine!

Hristos trebuie sa fie cu noi ca si respiratia: strict necesara, de neintrerupt oriunde am fi, dar fara sa facem asta cu vreun efort, ci pur si simplu natural! Cand te vei invata sa-L traiesti astfel pe Hristos, vei spune ca si Sfantul Apostol Pavel: "M-am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăiește în mine. Și viața de acum, în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine."

Asa sa-ti ajute Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 28.09.2010, 20:16:32
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Sfantul Ioan Gura de Aur ne indeamna sa ne rugam cat mai mult si oriunde. Spunea sfantul caci chiar si la toaleta,oriunde ai fi,rugaciunea poate sa existe!

Doamne-ajuta!
Reply With Quote
Vechi 28.09.2010, 21:01:33
eu-cristina83 eu-cristina83 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2008
Locație: Undeva in minunata Romanie
Implicit

Pr. Papacioc spunea ca o pers. sporeste in rugaciune atunci cand simte nevoia sa se roage asa cum simte nevoia de aer, ca exista o chemare ascunsa in noi care ne indeamna continuu sa cerem, sa multumim si sa laudam pe Dumnezeu.
Vechi 28.09.2010, 22:13:35
cristian67
Guest

Implicit

Numai cand doreste imposibilul omul se intoarce spre Dumnezeu.Pentru a obtine ceea ce e posibil el se adreseaza semenilor sai.--Lev Sestov.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2010, 22:28:25
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Nu pierde nici o ocazie sa te rogi !
Reply With Quote
Răspunde

Tags