![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hristos trebuie sa fie cu noi ca si respiratia: strict necesara, de neintrerupt oriunde am fi, dar fara sa facem asta cu vreun efort, ci pur si simplu natural! Cand te vei invata sa-L traiesti astfel pe Hristos, vei spune ca si Sfantul Apostol Pavel: "M-am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăiește în mine. Și viața de acum, în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine." Asa sa-ti ajute Dumnezeu! |
|
|
||||
|
||||
|
Sfantul Ioan Gura de Aur ne indeamna sa ne rugam cat mai mult si oriunde. Spunea sfantul caci chiar si la toaleta,oriunde ai fi,rugaciunea poate sa existe!
Doamne-ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Pr. Papacioc spunea ca o pers. sporeste in rugaciune atunci cand simte nevoia sa se roage asa cum simte nevoia de aer, ca exista o chemare ascunsa in noi care ne indeamna continuu sa cerem, sa multumim si sa laudam pe Dumnezeu.
|
|||
|
|||
|
Numai cand doreste imposibilul omul se intoarce spre Dumnezeu.Pentru a obtine ceea ce e posibil el se adreseaza semenilor sai.--Lev Sestov.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu pierde nici o ocazie sa te rogi !
|
|
|