![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine zici, soro draga! Dar cred ca pacatul ispitirii ramane si fiind in casa ortodoxa si vazand (stiind) ca nu toti fratii mei sunt tari (mai ales din cei care doar citesc) zic ca poate se justifica banarea unora ((si) pe acest motiv)!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-i pazeasca pe fratii nostri! Caci, daca noi ii vom feri cat de cat de ispite pe acest forum, lumea reala , insa, e nemiloasa si loveste acolo unde nu gaseste credinta. De aceea fiecare sa se tina strans de poala crucii si sa nu-i dea drumul cu nici un chip. Asa sa fie!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa nu aruncam lucrurile spre general. O discutie ispititoare eu zic ca are ceva foarte personal si aici si aiurea! Iar cu darurile... sa-i dea Domnul sanatate fratelui Adrian! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 19:06:03 |
|