![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate nu o fi...dar ca si perceptie a postarilor crede-ma ca are acelasi nivel de intelegere....e o vorba romaneasca: vorbim impreuna si ne intelegem separat :)))
|
|||
|
|||
![]()
Si, ca sa fie lucrurile mai clare, poate ne spui si cu ce a jignit penticostalulmantuibil credinta ta. Pentru ca eu, personal, nu l-am vazut niciodata ca ar fi facut-o [mai repede eu am fost vinovata de asa ceva] si mor de ciuda ca am ratat tocmai mesajul cu pricina...
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si se vede ce a urmat....nu vreau sa spun ca a fost corect sau nu ca sa nu fiu acuzata de ipocrizie, insa pot sa spun ca multumesc adminului pentru receptivitate si astept aceeasi atitudine de fiecare data, indiferent de user atunci cand este nevoie.
|
|||
|
|||
![]()
Aha, merci, m-am linistit. Ma bucur ca penti si-a pastrat buna purtare si nu a atacat ortodoxia, cum se auzise.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Plus ca pe penticostalulmantuibil efectiv l-ai sapat prin toate postarile cautand sa il faci sa se enerveze. s-a vazut, ai inceput sa faci tam tam pe topicul respectiv. Si te-ai dus cu jalba la admin facand-o pe victima. |
|
||||
|
||||
![]()
Slava lui Dumnezeu pentru toate. Nu am avut sansa unui dialog cu "Scotianul" dar bag de seama ca nu s-a zgarcit deloc la plecare. Din prea multa cinste in amintirea lui a luat fiinta aceasta extraordinara spalatorie a neamului crestin-ortodox.
Sa ne traiesti bade Scotiene si sa ne ierti daca printre rufele murdare mai sunt si dintre cele foarte murdare... Cu criza asta, e greu sa-ti procuri hartie igienica... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tu de unde stii toate astea? Ca abia ti-ai facut cont....sau ai fost banat si ti l-ai facut premeditat crezand ca ma vei impresiona acum mai mult decat prima data? Ca sa nu te mai straduiesti degeaba si sa-ti consumi timpul si energia cu postari nefolositoare, te informez ca nu vei reusi nici de aceasta data...din simplul motiv ca eu ignor persoanele care sunt date afara pe usa si ele intra cu tupeu pe geam...asta mie imi suna a lipsa de educatie, nu mai spun ca si din punct de vedere religios lasa de dorit. PS...Si ca sa dormi totusi linistit, sa nu ai mustrari de constiinta, te anunt ca te-am iertat pentru toate acuzatiile nefondate pe care mi le aduci si ca personal nu am nimic cu tine...deci pana acum, din punctul meu de vedere poti sa mai ramai pe acest forum...dar depinde de tine CAT, deoarece vad ca ai inceput cu stangul. Noapte buna!!!
|
|||
|
|||
![]()
Mie deja regula "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa" mi se pare destul de discriminanta. De ce, numai ortodoxia are drept la respect?
Caci au trecut pe aici musulmani si evrei care au fost banati, si scriau frumos di respectuos in categoriile lor pe forum, si au fost jigniti de catre multi ortodoxi care nu au primit nici o suspendare. Vi se pare corect? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ai scris aici:
Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 19:06:03 |
|