![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Hristos e la usa ta! Deschide-I!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
:) Mi-as da viata sa fie asa.
|
|||
|
|||
|
Rodica, la propriu, vrem la propriu,... lumea este satula de vorbe la figurativ si de tot felul de scuze si manevre verbale.
Eu inteleg ca tie ti-a mers bine in viata si ti s-au implinit toate dorintele voastre de familie si personale insa altora care cer nu li se deschide si nu li se da NIMIC. Crezi ca aceasta bunastare a ta se datoreaza puritatii tale iar pe ei ii consideri mizerabili si intinati, de aceea nu li se da desi cer de ani de zile ..? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) Last edited by Rodica50; 20.09.2010 at 18:51:28. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
As mai adauga ca nu sunt un om pretentios, cerand mult de la viata- imi place meseria pe care o am, ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit in viata! Ma gandesc in paralel la Sfintii inchisorilor- Parintele Sofian Boghiu, care spunea coplesitor "A fost atat de frumos in inchisoare!"Duminica l-am auzit pe Parintele Arsenie Papacioc vorbind despre cat de greu a fost in inchisoare- printre putinele dati cand Parintele a facut aceasta marturisire. Iar noi sa ne plangem - de ce? SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!!!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Și spunei , domnului Cozia ce raportează totul la burtă, la bani, la bunăstare, că-ți faci meseria cu drag, iar un învățător câștigă până în 250 de euro ! ! ! Te rog să-i explici , când ai timp, cum se împacă dragostea față de Dumnezeu cu modestia, simplitatea, smerenia și alte asemenea complet străine d'ului în cauză . Câtă sminteală la unii , câtă idioțenie , să crezi că cei iubitori de Dumnezeu, condiționează această iubire de bani , lux sau bunuri materiale. Pentru unul ca Andrei și alții asemenea lui , ești o ciudățenie Rodica ! Cum să-l iubești pe Dumnezeu dacă nu câștigi gras, dacă nu-ți merge totul ca uns în viață ? Ei, asta nu înțelege "grupul Cozia " ! ! !
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Numele Lui Iisus Hristos | Sebastiana | Din Noul Testament | 9 | 26.07.2013 21:08:19 |
| Numele lui Iisus Hristos | androneo | Generalitati | 2 | 09.01.2012 12:27:11 |
| De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
| Credinta in Iisus Hristos! | Templier Knight | Despre Biserica Ortodoxa in general | 39 | 24.03.2011 22:16:30 |
| Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|
|