Citat:
În prealabil postat de Doriana
Si cine nu te lasa sa fii sincera cand dai mana si sa iubesti persoana respectiva? Nu fi falsa, iubeste sincer. Sau atunci cand ti s-a spus sa-i da mana iti venea mai bine sa-i dai un vant de sectar eretic ce e? Daca nu ai dragostea de a saluta pe cineva si a-l binecuvanta, ia de fa niste matanii de pocainta. Ajuta mai mult.
|
Nu rastalmacii cuvintele mele si nu incerca sa dai alt sens celor spuse de mine ca nu tine.Pentru tine mai explic odata ca poate ai sa intelegi.
Atunci cand la comanda celui de la tribuna m-am intors si eu ca toti ceilalti, am vazut o femeie cu o privire pierduta care in clipa cand a dat ochii cu mine i s-a intiparit brusc un zambet fals pe fata, simteam asta asa cum toti simtim cateodata falsitatea altora, mi-a intins mana, a spus pace sora, si tot la fel de brusc i-a disparut zambetul si s-a intors. Nu am simtit iubirea de care vorbiti si nici binecuvantarea ei si era si firesc de altfel pentru ca ma vedea pentru prima data. Deci salutul la comanda si la intamplare nu exprima iubire si nici sinceritate ci doar o mare ipocrizie.
Mataniile de pocainta isi au rostul sau , se fac atunci cand trebuie si cum trebuie, in camara ta, in camara sufletului tau , nestiut de nimeni decat doar de bunul Dumnezeu.
Din credinta nu facem nici bravada si nici nu dam in habotnicie
Acest mesaj al tau nu mi-a aratat nici iubire nici binecuvantare decat doar inversunare. Eu nu m-am adresat nimanui special cand am povestit modul de desfasurare a acestor adunari, iar daca unii s-au simtit lezati asa e in viata.