![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vorbirea in limbi este o mare inselatorie diavoleasca. Nu arunc cu pietre in nimeni, spun doar ce am vazut co ochii mei, pe mine nu ma poate pacali nimeni, cel mult m-a pacalit o penticostala cand m-a facut sa merg la adunarea acea diavoleasca. Spui ca nu imi ajunge banca mea. Eu nu am treaba cu banca ta, stai in ea cat vrei, nu o ravnesc. Doar atrag atentia sa nu se aseze si altii in banca ta ca subreda tare. In tot ceea ce am spus am fost decenta, am povestit exact ce s-a intamplat si nimic mai mult. Nu ma pune nimeni sa fac nimic, sunt libera sa imi spun parerea si concluziile la care am ajuns privind la acea caraghioasa adunare si totul din dorinta de a stii si ceilalti cum se desfasoara o astfel de adunare. in rest Dumnezeu e deasupra tuturor, deci si a mea, sa lasam pe el sa ne judece. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ati vazut o femeie pacatoasa care vorbea in limbi. Asta e marea dumneavoastra observatie. Eu trebuie sa va anunt o veste proasta: TOTI cei care vorbesc in limbi sunt pacatosi. Si cei care nu vorbesc. Daca cu adevarat ati vazut sau auzit ceva nebiblic, periculos, grav sau mai stiu eu cum, va rog postati. Dar vorbiti despre fapte nu va grabiti sa emiteti concluzii aiuritoare, gen: Pentru ca riscati sa proferati hule la adresa Duhului Sfant. Vorbirea in limbi este un dar al Lui, al Duhului Sfant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atrag atentia ca nu exista astazi vorbirea in limbi si ca ceea ce se intampla la adunarile penticostale este inselatorie pe fata. Daca le descoperi acest adevar, in fapt miscarea penticostala nu reprezinta nimic . decat o adunatura care caricaturizeaza tot ce e sfant sub umbrela asa zisei ``vorbiri in limbi``. Tot ce se intampla la acele adunari este nebiblic. - muzica populara cu versuri din Biblie ( care a fost compusa sa exprima sentimente de dragoste pentru vecina, pentru iubita, pentru sotia, pentru copii, pentru dor de patrie, de sat, de camin, pentru iubire de pahar, de joc, PENTRU ORICE ALTCEVA DECAT PENTRU DUMNEZEU) - muzica usoara si dance cu versuri din Biblie (IDEM) - bazinele de la subsolul cladirii respective unde are loc asa zisul botez ( bazine de inot efectiv pe care probabil un mare vorbitor in limbi la transformat in sfant pentru botezul in Duh) si daca trebuie mai insirui. Desi adunarile lor la atat se rezuma: cuvantari, cantece laice ce se succed ca la spectacol cu aplauze, rugaciunea fantoma cu tipete, proiectie pe ecran a unor verste din Biblie, salutul vecinului si cam atat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-am rugat sa postati aspectele cele mai grave si mai periculoase pe care sustineti ca le-ati vazut in Biserica Penticostala. Si dumneavoastra ati prezentat: 1. Muzica. 2. Aveti bazine de botez la subsolul cladirii!!!- Este adevarat nu Il slavim pe Dumnezeu pe melodii grecesti.Muzica populara cu versuri din Biblie de care vorbiti se canta si in Biserica Ortodoxa. Se numesc pricesne si, in unele biserici se canta chiar in timpul slujbei. Da, recunosc, avem si cuvantari (predici). Va puteti imagina?- Este adevarat. Nu folosim cristelnite pentru botez pentru ca noi botezam oamenii la maturitate. De aceea folosim baptistiere, bazine cu apa pentru botez.Bazinele de la subsolul cladirii se folosesc si de catre ortodocsi atunci cand boteaza adultii. Si lumea se roaga. Toti. Si se canta. Incredibil. Ba chiar indraznesc sa se salute unii pe altii si sa dea mana. Nu se poate asa ceva. Si tot astfel de...grozavii :) Sa dea Dumnezeu sa fie acestea cele mai mari pacate ale noastre! Din nefericire nu-i asa. Avem slabiciuni multe si mari. Doar ca nu-ti este dat dumitale sa le vezi :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In bisericile ortodoxe nu exista bazine la subsolul cladirii. In cladirile penticostalilor exista piscine interioare pentru asa zisul botez.(baptistierele voastre sunt simple piscine cu nimic sfant in ele). Cladirile penticostale sunt sali de spectacole cu piscina interioara. Atat. nu prea seamana cu ce scrie in Biblie. daca nu ati avea spectacolele putini ar mai fi in adunarile voastre. o imensa uratenie ascunsa sub o masca spoita. lumea nu se roaga: lumea se schimonoseste, murmura si tipa. cand isi dau mana si se saluta se stramba fals iar chipul lor spune multe. un salut plin de ipocrizie si nimic bun. vedem aproape zilnic oameni zambareti, cu masti pe fata dar care ascund in spate multe. Aveti dreptate, cu grozaviile, acel ``multe alte grozavii`` nu sunt nimic, sunt multe alte lucruri pe care le fac unii oamenii cand ratacesc pe cai gresite. ``avem slabiciuni multe si mari, doar ca nu iti este dat dumitale sa le vezi.`` e bine ca recunoasteti ca aveti slabiciuni multe si mari. asta confirma inca odata ca am avut dreptate. nu imi este dat mie sa le vad, nici nu are asta importanta atata timp cat ele exista si chiar dvs le recunoasteti. |
|
||||
|
||||
![]()
In legatura cu salutul la comanda, si datul mainii in adunare.
Acest gest de salut si de dat mana exprima bucuria vederii unei persoane , este facut spontan din propriile simtaminte. Atunci cand il faci la comanda si la intamplare, acum sa va salutati si se intorc si saluta pe x sau y care il vede poate pentru prima data, in stanga sau in dreapta lui, nu mai exprima nici bucurie nici nimic decat ipocrizie. un grup de oameni condusi de altul sa faca gesturi false. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, in ce calitate si cu ce autoritate "atragi atentia ca nu exista astazi vorbirea in limbi " ? Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum erau doamna cladirile descrise in Biblie? |
|
||||
|
||||
![]()
Am priceput aluzia. puteati fi mai iscusit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si parintele Cleopa a fost un vorbitor in limbi in sensul ortodox al cuvantului Deasemenea darul prorociei este prezent si in ortodoxie cu toate ca unii penticostali m-au acuzat ca el nu exista Suntem o Biserica Apostolica asa cum marturisim in crez, iar ca Biserica Apostolica detinem toate darurile apostolilor intr-o mai mare sau mai mica masura
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) Last edited by danyel; 15.09.2010 at 20:17:42. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|