![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi pare rau, nu am avut nici cea mai mica intentie nici sa te supar, nici sa-mi dovedesc in vreun fel superioritatea. Mi-am spus parerea. Eu mi-am invatat lectiile in aceasta viata. Nu mai am 20 de ani sa-mi permit luxul de a JUDECA. Daca tu consideri ca esti atat de intelept incat sa iti permiti sa faci acest lucru, e optiunea ta. Consider ca atunci cand judeci prea mult, iti va ramane prea putin timp sa iubesti. Numai bine |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hrstos Iisus este singurul care are dreptul sa judece. eu sunt nimic fara Hristos... praf si cenusa, abur care astazi este si maine nu mai este. "Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Experienta mea pe acest forum? Am vazut doar inca odata cum gandesc romanii in general si mai ales cum isi inteleg credinta. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
| Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
| De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
| Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
| Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|
|