![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta era pe vremuri cind armata era obligatorie , iar nea Nicu nu vota cu Antihristul ci era patriot adevarat...asa in felul lui dement. Acum in schimb se inghesuie tinerii sa fie acceptati...deci ei ALEG sa fie mercenari ucigasi de oameni necajiti din Asia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Să-ți disprețuiești neamul, să te îndoiești de viitorul patriei tale sunt acte de trădare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca si brazda de sub plug ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Religia mozaica de prin Israel e o religie fundamentalista si nationalista care zice ca omul e mantuit prin simplul fapt ca e nascut evreu si taiat imprejur,asa i-au inselat dracii sa zica si la fel zice si la inselatii de draci de prin Iran.Nu vedeti ca ii inseala dracii sa considere pe cine nu e de religie mozaica mai putin om ca ei?
Oare nu asa ii inseala dracii si pe romanii nationalisti sa zica,sa considere romanii cei mai cu mot din popoarele lumii? Oricum ca infrastructura Israelul nu e dezvoltat,dar ce are infrastructura cu crestin ortodoxia? Imperiul Roman avea cea mai puternica dezvoltare din vremea sa din punct al infrastructurii dar era o mare diferenta intre clasele sociale,erau unii care mureau de foame si altii care aveau baie si piscina in casa. Asta arata (si cele mentionate mai inainte cu luptele de gladiatori si altele) ca ii inselau dracii si era multa lipsa de omenie in Imperiul Roman (ca de altfel si in Israel,vedeti ce multi oameni sarmani si bolnavi erau si acolo din Sfintele Evanghelii). Vedeti ca in Romania de cand cu "civilizarea" asta aparuta de vreo 20 de ani au inceput sa apara aceleasi diferente sociale imense si asta arata ca suntem inselati de draci si nu mai suntem poporul omenos care eram inainte. Vedeti acum in Bucuresti au inceput sa fie alungati cersatori sarmani din metrouri de autoritati ca au inselat dracii autoritatile sa nu lase sa vada pe cei care merg cu metroul in ce mizerie traiesc alti din acest popor. Aceasta omenie se mostenise de la strabunii nostri daci,la fel si inclinatia spre spiritualitate.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 28.08.2010 at 10:12:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie imi pare bine ca m-am nascut roman si nici nu as fi vrut sa ma nasc in alta tara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate nici mie nu-mi place ce se petrece cu tara noastra, dar sa-mi fie rusine de strabunii mei, de ceea ce ma tine si de ceea ce ma leaga de locurile acestea? Sa ne asumam fiecare rostul lasat de Dumnezeu si va fi mai bine.
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la Imperiul Roman Sfantul Constantin cel Mare nu a fost imparat al Imperiului Roman ci al Imperiului Bizantin si eu de lupte cu gladiatori in Imperiul Bizantin nu am auzit.
Ba chiar se zice ca Sfantul Constantin cel Mare a interzis schingiurea si omorarea celor condamnati la moarte prin diverse procedee prin care acestia sa fie chinuiti (cum era crucificarea) cand a venit ca si imparat al Imperiului Bizantin. Iar Dacia nu a facut parte din Imperiul Bizantin. Cine nu crede ca Sfantul Andrei a crestinat o parte a dacilor sa se duca sa vada icoana de langa catedrala patriahala cu Sfantul Andrei propovaduind unor daci. Asa ca sincer nu inteleg de ce numim poporul de pe aceste meleaguri romani,cand Imperiul Roman a ocupat o scurta perioada aceste locuri si iar nu inteleg de ce sa zicem ca mostenirea noastra latina ar fi ceva de mare cinste.
|
|||
|
|||
![]()
Da' nici nu prea ne grabim sa ne mandrim! Ori poate ne-am aplecat atat de mult incat am intrat cu "capul in nisip"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Abia in 395, imparatul Teodosie I a divizat Imperiul in cel de Apus, si de Rasarit (numit abia muuuuult mai tarziu "Bizantin")... Asta in primul rand! Si in al doilea rand: existau lupte de gladiatori si in Imperiul Roman de Rasarit, stai calm! Eu cred ca tu esti putin... "inselat de draci" din cate se pare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate ca stie fratele ce stie! Pe forum, in cateva cuvinte, este foarte greu sa exprimi clar o idee atat de complexa. Ia uite: Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by Pr.Gheorghe; 02.09.2010 at 12:23:09. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vreau sa ma spovedesc dar imi e rusine | patricia2006 | Generalitati | 125 | 20.07.2012 14:17:07 |
Sa nu ne fie rusine cu nimeni! | Laura19 | Generalitati | 47 | 13.04.2012 01:23:50 |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Rusine! | Legionarul | Generalitati | 57 | 13.01.2011 17:24:40 |
|