![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu nu cred ca am folosit lozinci. Toata peroioada persecutiilor este o dovada. Perioada puscariilor comuniste este o dovada. Citeste cartea Valeriu Gafencu- Sfantul Inchisorilor si vei intelege jertfa in crestinism. Si exemplele pot continua. Exista jertfa in morala atee?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si paganii se jerfteau pe sine sau proprii copii pentru binele comunitatii ... asta nu este tot jertfa? "Exista jertfa in morala atee?" - vrei sa spui ca morala crestina este definita doar de jertfa? Asta nu e morala ... |
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa nu mai vorbim de atrocitatile comise de credinciosi care numai jertfa nu inseamna.
|
|
|
||||
|
||||
|
Morala presupune modul de viata nu principii seci lipsite de viata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Si aici revenim la capitolul discriminare pe criterii religioase. Modul vostru de viata nu este tocmai moral din acest punct de vedere.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este mai usor sa critici o morala existentialista decat una legalista. |
|
|
|||
|
|||
|
Tu chiar nu pricepi ca aia nu era morala atee? E destul de simplu dar nu-ti pot explica la nesfarsit. Da-mi un argument pentru afirmatiile pe care le faci gratuit si tendentios.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu confund ateismul si morala atee cu ideologia comunista dar de foarte multe ori sunt nedespartite. Nu fac afirmatii gratuite si tendentioase si nici nu sunt purtat de subiectivism, poate ca asa se vede istoria din perspectiva unora care probabil sunt nationalisti, extremisti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vrei sa-mi aduc aminte de Inchizitie si de toate crimele comise de religie? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Morala crestina e mai morala, doar pentru ca este ... crestina ... |
![]() |
| Tags |
| morala |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 13:02:33 |
| Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 01:37:34 |
| Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 01:45:33 |
| Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 08:21:11 |
| Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 19:44:22 |
|
|