![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Doamne ajuta , Ica !
De azi va fi totul bine , ai sa vezi . Are dreptate Dorina , desi m-a intristat adevarul spus de ea ,asa e .. Bucurati-va ca va aveti unul pe altul , ca formati o familie unita si credincioasa. ce-i drept acum e greu .. dar va trece . Cornelia se odihneste acum , maine dimineata va fi un nou inceput pentru ea .Dumnezeu s-o ajute !
|
||||
|
||||
|
Iata ca dupa o saptamana de spitalizare, sora mea se afla acasa. Nu a fost externata, va veni mereu la pansat insa nu sunt locuri in spital, doamne , atata lume e bolnava!!! Pe culoarele spitalului ai impresia ca esti in gara, asa un dute vino este. Slava lui Dumnezeu ca e acasa, va dormi in patul ei, va sta mult mai confortabil decat la spital. Se simte bine dupa operatie , la modul general, insa o doare spatele, mana stanga si nu poate sa dorma, e tare ,tare obosita. Ne rugam, o pomenim la Sfinte Masluri si nadajduim ca va fi bine!
Revin cu noutati! Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Dragii mei!
Va anunt ca voi lipsi cateva zile, plec pe la manastiri sa ma rog pentru familie, copii si nepoti si nu in ultimul rand pentru surioara mea bolnava. Nu am noutati in ceea ce o priveste, se recupereaza dupa operatie, face miscari cu mana stanga, a primit rezultatul analizei la cei 18 buc ganglioni scosi dar din analizele facute, doar unul a fost atacat de cancer. Desi credeam ca se afla intr-o stare incipienta, doctorul zice ca de un an de zile a inceput sa creasca nodulul, in urma unui soc puternic ( cumnatul meu, anul trecut a facut infarct ), sigur ca spaima era normala la un asemena eveniment, dar cine s-ar fi gandit atunci la ceea ce am aflat acuma. Nadajduim la mila bunului Dumnezeu, El o poate vindeca! Pana la noi vesti, va voi pomeni pe toti pe unde voi poposi! Multa sanatate tuturor si numai ganduri bune, de la icamilin.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Multumesc frumos Vasilica de urari, am sa va pomenesc cu mult drag pe unde ma voi opri sa las un acatist, sa vars o lacrima, sa ma rog si sa nadajduiesc la mila bunului Dumnezeu!
|
||||
|
||||
|
Iata ca m-am intors din concediu si din pacate nu am vesti foarte bune referitoare la starea sanatatii Corneliei.
Acum doua zile au ajuns analizele care sunt rele : cancer agresiv Probabil va incepe tratamentul cu citostatice mai devreme decat era prevazut, chiar daca nu i s-a scos tubul care colecteaza ceea ce se scurge de la operatie. Ne lasam in grija bunului Dumnezeu, suntem mici, neajutorati, cu dorinta de a trece cu bine peste greaua perioada care se anunta. Dar cu multa rugaciune vom reusi impreuna. Va rog din suflet sa o pomeniti in continuare pe surioara mea Cornelia si pe Steluta, prietena mea din copilarie, care a trecut de cea de-a treia sedinta de citostatice, cu greu, cu dureri dar cu mult optimism in suflet. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Doamne,norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc.Dar,desi sufar,nu cartesc impotriva Ta,Preabunule,caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita,pe care sunt intemeiate nadejdile mele.Tu cunosti,Dumnezeule,pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea.Desi sufar,stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza.Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta,nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei,ci ma voi lupta cu curaj si cred ca,avand ajutorul Tau,voi iesi biruitor.Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor,carmuieste si corabia vietii mele,cea izbita de valurile ispitelor,spre liman linistit,intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si fericirii,pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale.Amin.
|
|
|
||||
|
||||
|
Au trecut sase saptamani de la operatie, in sfarsit azi i-au scos tubul de drenaj care o deranja foarte tare si de maine incepe sedintele cu citostatice, vor fi 8 la numar, multe si probabil nu usor de suportat.
Ne lasam in grija bunului Dumnezeu! Important este sa treaca si aceasta perioada si sa nadajduim in vindecare. Va rog frumos pomeniti-o in rugaciunile voastre, s-a simtit puterea rugaciunii si in perioada cand a mers la operatie, hai s-o ajutam si acum, s-o intareasca bunul Dumnezeu, sa reziste si sa treaca cu bine toate aceste sedinte. Steluta, prietena mea, a facut deja trei sedinte, mai are trei. Are zile cand se simte bine, are si zile in care o doare tot corpul, nu vrea sa vada pe nimeni, nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, apoi iarasi isi revine. E fara cuvinte! Datorita rugaciunilor, au putere sa treaca peste aceste incercari si sa nadajduiasca la vindecare. Doamne ajuta-le pe ele si pe toti bolnavii !
|
||||
|
||||
|
Azi am asteptat cu sufletul la gura, sa sune telefonul sa primesc o veste de la nepoata mea sa aflu cum a decurs prima sedinta de citostaice.
In primul rand, am primit telefonul asteptat cu o veste tare buna: cu o zi inainte i-au facut Corneliei o analiza speciala din sange ( marker ), habar n-am cum se cheama, cert este ca, gradul cancerului este in acest moment la cifra 6, am inteles ca e foarte bine. Sta rau cu anemia si e marit acidul urric, in rest e ok. Sedinta a fost lunga, dupa ce s-au mai linistit apele in aceea clinica de oncologie, m-a sunat chiar sora mea, era mult mai linistita ( duminica a plans intruna ), era mai calma, are o doctorita tanara care e tare draguta, vorbeste frumos, ii explica tot felul, bine ca-i este drag de ea. Rugaciunile voastre ale tuturor au facut minuni ! Cred cu tarie ca mult, mult au ajutat la starea de liniste pe care a dobandit-o azi, Cornelia, in timpul sedintei de citostatice. Maine, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vor veni doi preoti de la o manastire din apropierea Timisoarei si vor face Sfantul Maslu, la ea acasa. Am pus-o la slujbe la multe manastiri, toti o ajutam cu rugaciuni si ganduri bune. Trebuie sa recunosc ca azi mi-am revenit si eu, nu-mi pierd nadejdea insa eram la randu-mi foarte bulversata, trista, lacrimile nu mi le pot controla, insa acum cand am aflat ca acel marker e la un nivel scazut, simt ca va fi bine! Doamne ajuta! Multa sanatate si numai ganduri bune tuturor celor care ati rostit o rugaciune, o vorba de duh, ori ati avut un gand bun pentru cei in suferinta!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Doar o curiozitate | Rusu Tessian | Teologie si Stiinta | 10 | 12.02.2011 00:52:24 |
| Doar o intrebare, va rog! | Maximovici | Generalitati | 0 | 05.06.2008 12:21:08 |
| viata-doar un vis? | oni91 | Teologie si Stiinta | 7 | 12.02.2008 13:50:00 |
| Doar curioasa | Glamorous_witch | Generalitati | 9 | 04.12.2007 21:43:01 |
| doar cununie? | Z.Lidia | Nunta | 11 | 12.10.2007 18:37:34 |
|
|