Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2010, 00:51:31
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Probabil ca in perindarile mele cu familia prin tara eu am fost mai putin norocos ca tine si am tot dat peste ei, vopsiti, cu cercei in urechi, libidinosi, de diverse virste, asa cum sunt ei, veniti de prin multe tari vest europene...si nu peste inginere elvetience :)
Fiecare cu norocul lui.

In privinta celorlalti amintiti de tine, oare le cunosti tu viata intima?..mai ales ca ai amintit de "doi profesori de germana"..amindoi barbati?..sau acel timplar singur, GERMAN FIIND care "nu si-a mai gasit de lucru in Germania"...:))) asta-i cea mai hazlie!

Viata Anca, este mult mai urita si sinistra decit VREM NOI sa ne-o imaginam!
Cei doi germani erau sot si sotie, adica femei si barbat. si in Germania exista somaj, mai ales in partea fostei RDG.
Totusi prea insisti pe "gay"... Am fost deseori prin Romania, dar m-a ferit bunul Dumnezeu. Iar parada Gay am vazut pe aici, prima si ultima oara. Ceva mai scarbos nu am vazut. Au ajuns oamenii sa se porceasca in vazul lumii, caci nu mai e rusine.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 01:02:16
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Acum eu am fost de doua ori in Athos dar n-am vazut pe nimeni nici la studii si nici la cursuri! "fuga" in Athos are alte motive dar nu doresc sa le discut aici.
Poate inima ta sa se raceasca Anca fara Romania/romani, pentru mine oamenii sint oameni indiferent daca-s romani sau nu, albi sau nu, ortodocsi sau nu.
Sincer poti invata de la un ateu din vest de multe ori mai multe decit de la un ortodox din Romania. Noi vorbim si stim f. multe dar facem extrem de putine din ce stim. La ei este invers!
bmd, ici nu ii vei vedea, nici la "studii" si nici la "cursuri", caci se ascund de priviri indiscrete si de aparate foto. Nici smerenia si nici ascultarea nu pot fi surprinse pe pelicula.

Da, iti dau dreptate, ca altii au mai multa initiativa si experienta in multe domenii decat romanii.
Un ateu poate fi un bun profesionist, si daca ai ceva de invatat de la el, foarte bie. Dar pentru mine Romania inseamna in primul rand lumea ortodoxa. Eu asta vreau sa invat si nu pot invata acest lucru nici de la ateu si nici de la strain, ci doar de la romanul, asa murdar si inaopiat, dar plin de credinta in Dumnezeu. Dealtfel drumurile mele invariabil merg spre manastiri si biserici, carora le duc dorul aici. Nu ma duc doar sa admir pictura, ci particip pe cat se poate la toate slujbele, lucru care ma umple de viata.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 01:20:47
ionut12 ionut12 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2010
Locație: IASI
Religia: Ortodox
Implicit tara mea

Auzi la voi ce intrebare de baraj?
Daca e pacat sa ramai ce intrebare stupida
aveti niste intrebari prea airea
cine conduce acest forum cred ca doarme
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 03:49:22
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut12 Vezi mesajul
Dar tu ce crezi ca este aici , MIT, Harvard?
Intreaba fiecare ce-i trece pe chelie! ce-ai cu ei?
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 10:25:12
bmd
Guest

Implicit

Citat:
auzi vere, de ce nu te dranjaza si intrebarea "daca-i pacat sa emigrezi?" ca dupa mine este la fel de stupida?
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 10:27:49
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
bmd, ici nu ii vei vedea, nici la "studii" si nici la "cursuri", caci se ascund de priviri indiscrete si de aparate foto. Nici smerenia si nici ascultarea nu pot fi surprinse pe pelicula.
.
Mai femeie, de unde sti tu ca eu am mers sa fac fotografii, sa colind muntii? De ce ai impresia ca parerea pe care ti-o faci tu despre cineva e conforma cu realitatea?
Oricum te eschivezi in a raspunde. Cei de pe Athos sint emigranti!
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 11:11:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Cel mai "deștept"cedează , dar nu până la infinit , căci nesimțirea ta va avea probabil un final mult mai rapid decât te așteptai ! Tăcerea nu este egal întodeauna cu indiferența și prostia . . . !
Vechi 24.08.2010, 11:25:12
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
O constatare de bun simt, chiar daca intr-un limbaj laic !

Intreb si eu: ce va mana pe voi auto-exilatii sa postati cu perseverenta pe un forum crestin-ortodox ideea demonica de migrare a intregului neam ? Voi nu puteti sa va asumati singurei gestul ? Mie imi pareti oameni care inca se perpelesc si nu-s multumiti ca au sters-o.

Parca ati fi naimiti !
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 11:31:31
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Mai femeie, de unde sti tu ca eu am mers sa fac fotografii, sa colind muntii? De ce ai impresia ca parerea pe care ti-o faci tu despre cineva e conforma cu realitatea?
Oricum te eschivezi in a raspunde. Cei de pe Athos sint emigranti!
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat. Dar altceva, decat ceea ce ai inteles, vroiam sa spun: ca nu poti vedea cu ochiul lucrarea interioara a fiecaruia care este in Sfantul Munte. De aceea am amintit de camera de luat vederi.
Intr-adevar, nu te cunosc si nici nu am pretentia ca parerea pe care mi-o fac e conforma cu realitatea. Eu vorbeam in general si nu ma refeream la tine personal.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 11:36:33
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
O constatare de bun simt, chiar daca intr-un limbaj laic !

Intreb si eu: ce va mana pe voi auto-exilatii sa postati cu perseverenta pe un forum crestin-ortodox ideea demonica de migrare a intregului neam ? Voi nu puteti sa va asumati singurei gestul ? Mie imi pareti oameni care inca se perpelesc si nu-s multumiti ca au sters-o.

Parca ati fi naimiti !
De acord cu tine, InonelS.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31