![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-Dragul meu, toate mesajele mele sunt scrise cum trebuie 100%... dar zici așa pentru că ai priceput ceva mai bine acum ceea ce am scris, defapt stai liniștit că doar ți se pare că ai priceput din moment ce nici eu nu prea pricep ceea ce scriu. Dar nu-ți fă probleme că le descurcă Dumnezeu și pricepem amîndoi ceea ce a vrut El să zică... și a zis... din 1955 tot zice și proorocii au scris ce a zis... iar credincioșii au crezut și au plinit, ceilalți au fugit și acuma mint. Bravo și domniei tale că pare că începi să mai pricepi. Dar nu te bucura prea mult că îți risipesc avocățelașele lingvisviste și bruma de credință pe care ai căpătat-o... -Nu m-am născut în 1918 ci în 1968 și cu toate astea am 92 de ani și 7 luni, și ți-am spus că eu nu am socotit după altceva decât ca să ies din sminteală... dar sigur că voi nu pricepeți acum ce este aia sminteală. Și atât mi-a ieșit deci am 92 de ani și 7 luni și de 1, 2, 3, 4 sau 5 ani sunt în Împărăția Cerurilor... care cică are deja 18 anișori, sau sunt acolo de prin *92 sau *93 sau *94, nu-mi mai amintesc exact... dar sunt acolo de când m-a binecuvântat Irineu pe vremea când credea pe față! Căci el m-a scos din iad împreună cu preasfânta Maria... Deci prostia cu vârsta mea nu este prostie și nu este prostia mea ci a celor ce se cred ei știutori ai vârstei mele... că au scos că cică eu mint... și tu le-ai crezut când martor este firul acesta și altele cine minte aici cu nerușinare: ispisicuțcuțele lui faraon. -Enoh-Arsenie Boca a fost ucis de antichrist prin otrăvire și a murit ca martir... deci nu mai crede dumneata toate filmele și visele tălmacilor mincinoși și du-te la pictura de la Drăgănescu să vezi cum a mărturisit pe Iisus fără barbă, pe Dumnezeul Euharistic, Cel ce a vorbit prin sfânta Verginica... și privește acolo cum a mărturisit foarte clar pe Domnul adică... și privește și pe cel răstignit asemenea lui Iisus Hristos de acum 2000 de ani, pe Ioan-Ilie și care rabdă asemenea lui Iisus prin lepădarea de sine... toate minciunile și răutățile satanei și proorocului mincinos și ale dracilor...Deci el a mărturisit, voi însă așteptați cai verzi pă păreți ca să pricepeți și să credeți și vă luați mereu după concluziuniunile celor două lingvisviste absurde și rele căci răutatea lor vine din necredința lor ce au învățat-o de la alții căci să citești atâta și tot să nu pricepi și să nu crezi e chiar ridicol... ele răstălmăcesc absurd spre a lor pirzare căci vă fac pe voi să credeți că ele știu ce spun... dar ele spun viceversa vicentoarsa exact așa cum le-a învățat ispisisikaa lui nenea ca să slujească înțelepciunii tainice prozelitiste minteresate, mare apărătore de ortodoxie cică... păi are Domnul nevoi să-L apere cineva? Nu are oare miriade de îngeri și legiuni de arhangheli nebiruiți în oricebătălie? Crezi dumneata că se teme El de oameni? Păi într-o clipită putea spulbera cu o suflare pe toți răzvrătiții și tot sinedriul și toți oamenii... sau voi nu credți nici că a fost potop pe vreme lui Noe sau probabil Iacov n-a văzut miriadele de îngeri... sau Ezechiel n-a văzut carul lui Dumnezeu sau Ilie nu a dovedit cine este Dumnezeul cel Viu? Voi vă amăgiți cu apărarea... că cică vă apără pe voi un clan sau altul de mafihoți... păi nu uitați numai Dumnezeu te scapă, numai Cuvântul lui Dumnezeu, numele cel nou al Domnului Iisus Hristos... Nu vă mai lăsați amăgiți cu prozelitismul ăsta al celui născut din desfrânata jidoavcă... Deci Ilie a fost și e în Duhul și vine mereu oridecâteori trebuie să înfrunte pe antichrist, deci vine și la 12 noaptea 2012, luna 12 ziua 12, atunci când unii vor să instaureze noua ordine mondială... Deci e clar „Împărăția Cerurilor” a fost instaurată în 1991-1992! Dar ea vine în chip vizibil la început la morți apoi la credincioșii care au rămas și așa vom trăi împreună cu Domnul în veci, suindu-ne în nori împreună cu Dumnezeu. Iar gLumea piere mereu... în iad... nu se vede unde merge? Merge acolo și se trece... și numai Domnul Este măi Israele și Iudă, și numai El rămîne... Deci mesajele mele sunt 100% nebune pentru cine nu e din Dumnezeu: cei ce nu vor să recunoască pe Adevărul... căci mincinoșilor Crucea le este poticnire și nebunie... iar creștinilor ortodocși mântuire. Last edited by vsovi; 19.08.2010 at 18:59:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Dragă Sfântule Așteaptă, dumneata nu vezi că a postat MM ceea ce ai postat dumneata din nou? Sau ați postat aproape simultan, nu-i bai, dar baiul îi că vă lăsați manipulați de lingvisvistele diversioniste ale lui nenea și ale lui schevola care vă învață să ascultați de tanti grijania ce vă ghicește în zaț, că pământul și apele de jos e glob, că sunt milioane de ani de la întemeierea lumii și că Iisus odată ce s-a ridicat la ceruri acum 2000 de ani a urmat și urmează milioane de ani în loc de 1000 și încă 1000, și că eu și alții suntem secte milenariste...
Nu v-am explicat cine e ''sectă rea''? Ei au înscenat că toți ceilalți sunt secte și eretici și numai și numai ei nu sunt secte ci ortodocși puri sânge, au inventat un fel de pile, de privilegii în credință, dar iată că au căzut mai jos decât toți căci în ciuda Adevărului refuză până astăzi să accepte că ortodoxia este a Domnului Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... și nu a lor proprie și personală... De ce refuză? Păi poate pentru că au promis-o lui antichrist cu care se unesc pe ei și pe noi pe la 5 palme și apoi se îmbracă ei și ne învață și pe noi în haină de s-edomiți, haină de purpură și stacojiu, așa cum și-au bătut joc de preasfânta Maria și de Iisus și de sfânta Verginica... e aceiași poveste, timpul a trecut, năravul mârșav a rămas. Nu-i acuz ci vreau să se le dau întărire în Adevăr ca să se pocăiască și să iasă din mocirlă... nu osândesc pe nimeni căci nu mie ci lui Ioan-Ilie i-a fost dată puterea asta de îndreptare și nu mie păcătosului mare păcătos mirean din poBOR! Last edited by vsovivi; 19.08.2010 at 19:52:40. |
|
|
||||
|
||||
|
Ilie si Enoh vor fi in vremea cand va imparati antihrist,timp de 1260 de zile. Iar in final vor fi omorati de catre acesta,ca sa cunoasca moarte trupeasca! Nu mai veni cu erezii pe un forum crestin-ortoodox!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cine domnea în vremea lui Enoh-Arsenie Boca? Sau voi nu știți nimic de teroarea și prigoana comunistă... erați prea mici. Dar eu știu că am 92 de ani și 7 luni, iar voi visați ce știu eu ce antichrist? Păi ai văzut dumneata un antichrist mai mare ca ăsta până azi? Că ăștia l-au depășit cu mult pe hitler și pe stalin și pe arie și pe iscariotul și până și satana e mic copil că satana te ispitește dar te lasă să cazi singur, pe când ăștia te-au obligat să te ispitești singur și să cazi cu certitudine din relația cu Dumnezeu... Voi nu știți se pare încotro vă îndreptați... păi nu mai căutați să ajungeți exponate de muzeu sau specimene grăsuțe pentru laboratoarele și abatoarele lor... sau nu știți că ei au minteresul vicleniei desfrânării? Vă folosesc și apoi adio... Iar cele 1260 de zile astea sunt după părerea mea. Când s-a autoînscăunat la șefia sanatoriului desfrânărilor antichrist cu ajutorul șefului Curții Constituționale și cu participarea patriarhului... care a mărturisit și l-au omorât exact la fel când au mai ucis un patriarh fără patriarhie... Eu nu am venit cu erezii ci mintea voastră e plină de ele... dar nu e vina voastră ci sune clar părintele Justin Pârvu :''mai marii voștrii nu o să lumineze turma ci o să o vândă cui dă mai mult'' ceva de genul ăsta, căci în orice problemă ei tac și vă lasă ca să vă rătăciți de la Adevăr... ajungând voi să slujiți desfrânării și gLumii... Deci dragul meu, înainte să te apuci să crezi ca prostul în miorlăielile ispisisicilor aristocrate, caută și în inima ta de care parte șade Adevărul și nu te mai teme ca fraierul că or să te alunge din biserică cei ce și l-au autoîntrnat pe antichrist... Să nu zici că nu ți-am răspuns frumos, fără să-ți tăinuiesc nimic... deși m-ai făcut mereu mincinos, eretic, sectant, nebun și în fel și chip... lucruri care înseamnă mânie împotriva fratelui și dacă faci așa ai să ajungi în judecată, sobor, focul gheenei... Deci Enoh-Arsenie Boca a murit ca martir după ce a cerut de la Dumnezeu vreme îndelungată să aibă parte de moarte martirică... și iată a primit: a fost ucis de antichrist prin otrăvire, și a murit înainte de Cezarul exact așa cum i-a proorocit acestuia că în '89 v-a muri și el... Deci Israele tată și Iuda tată... cu Enoh-Arsenie Boca s-a cam împlinit dacă nu cumva o să-l dezgroape și o să găsească mormântul cam gol... Ai fost să vezi pictura de le Drăgănescu să constați că Iisus Hristos, Cel Euharistic este fără barbă? Și crede-mă că el nu s-a barberit prin Cer! Deci iată că el a mărturisit pe sf. Verginica și atunci când nu a crezut așa ca tine a rămas mut... dar apoi a crezut și i s-a dezlegat limba... și inima. Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 09:28:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-că Pământul este aproximativ sferic, având forma de glob numită "geoid", în timp ce voi, pucioșii, susțineți că este rotund și plat ca o farfurie! -că sunt mai multe ere geologice de la întemeierea lumii și până azi, pe care Biblia le sintetizează în conceptul metaforic de "zile", care la Dumnezeu valorează cât o mie sau mai multe mii de ani, în timp ce voi, pucioșii susțineți că Pământul are vârsta de 7500 de ani (deci trilobiții și dinozaurii n-au existat, chiar dacă au rămas fosilele lor prin pământ!); dar și că România are 7500 de ani, fiind primul pământ care a ieșit din ape la Facerea lumii, și apoi, din nou, România a fost pământul din care a fost plămădit Adam, și apoi, din nou, România a fost primul pământ care a ieșit din ape după Potopul Lui Noe! -că Iisus S-a suit la ceruri în urmă cu aproximativ 2000 de ani și va veni din nou pe pământ atunci când va hotărî Tatăl Ceresc, în timp ce voi, pucioșii susțineți că după ce Iisus s-a ridicat la ceruri acum 2000 de ani, au urmat exact 1000 și încă 1000 de ani și apoi Iisus a venit pe pământul român (mai precis, începând cu anul 1955) pe furiș, în duh, ca să judece viii și morții; - că toate grupările religioase, mișcările și "bisericuțele" care au ieșit din BOR și s-au individualizat, pretinzând că sunt mai împlinitoare, mai curate, mai sfinte, mai precise, mai autentice decât Biserica-mumă din care au ieșit, sunt SECTE (bune, rele, dar tot secte sunt, căci "sectă" înseamnă "felie tăiată dintr-un întreg") în timp ce voi, pucioșii pretindeți că singura biserică adevărată este "Biserica Noul Ierusalim" și că aceasta nu e sectă; ba dimpotrivă, pretindeți că BOR ar fi o "sectă" a acesteia; - că Verginica ( Virginia Stoica, născută Tudorache) n-a fost sfântă, ci o creștină habotnică, ale cărei manifestări psihotice au fost speculate în interes personal de către unii întreprinzători care s-au auto-intitulat "păstori", și ale cărei perorații au fost considerate "vorbiri ale lui Dumnezeu", în timp ce voi, pucioșii susțineți că Verginica a fost sfântă și că acum este Maica tuturor creștinilor și că este Purtătoare de Dumnezeu, motiv pentru care i-ați alcătuit un Acatist copiat după Acatistul Maicii Domnului; - că Sfântul Ilie n-a venit încă, în timp ce voi, pucioșii susțineți că în anul 1975 Ilie era deja venit, în duh, la Pucioasa; - că așa-zisul "Cuvânt al lui Dumnezeu" lansat la Pucioasa este plin de contradicții, modificări, inconsecvențe, contraziceri față de mesajul biblic, fiind o colecție de predici care au avut ca autoare, pe rând, pe: Verginica Stoica (între anii 1955-1980), pe Maria Tudorache (între anii 1982-1994) și pe Mihaela Tărcuță (din anul 1990 și până în prezent); în timp ce voi, pucioșii susțineți că acest "Cuvânt" este o colecție de mesaje sosite din cer de la Dumnezeu, Maica Domnului, sfinți, îngeri și diverși decedați, mesaje care completează canonul biblic și sunt o prelungire modernă a Sfintei Scripturi. Last edited by mariamargareta; 20.08.2010 at 00:07:18. |
|
|
|||||
|
|||||
|
mariamargareta:
Citat:
Tu iar minți și furi zicând că a susținut cineva că e vre-o farfurie, păi la furi farfurie le trebe, ei mâncă din ea dar zic mereu că alzul a papat din ea... cred că ne confunzi cu Giordano Bruno și Inqqqiziția... păi ambii erau mincinoși! Citat:
Citat:
Citat:
Și dacă nu mă înșel cine vrea mereu să răpească de la unii sau de la alții, mănăstiri, case, daruri? Ca să înscăuneze unelțicile lor, și dacă se prinde fraierul îi scoate prin miliție și ziariști și massmedia ca fiind sectă rea și-i taie afara din BOR și zice la toți că iată ei s-au desprins că e mișcare centrifugă... ei s-au dezbinat... păi nu v-am întrebat mereu până unde credeți voi că ține minciunile astea mintereasat prozelite pline de înțelepciune? Sau credeți că noi nu știm că masoneria și KGB-ul și ceaușiștii și ilieștii sunt înfiltrați prin BOR? Vă știm dragilor și vă tolerăm... dar nu ne mai acuzați tot voi crezând că cine strigă mai tare hoții ăla sigur e vrednic... că știm că numai hoțul strigă hoții cu disperare căci nu are credință și neavând credință strigă burta lui din el că știe că-și pierde privilegiile și poftele rele... duhul minciunii măririi de sine. Domnule, dar nu e toți la fel... uite la preotul Gabriel sau la părintele Justin sau la părintele Proclu sau la Făgețeanu sau la arhiereul de la Maramureș și ai să vezi că mai sunt și oameni cu Har... Citat:
continuarea mai jos |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Și repetați mereu placa cu altă Evanghelie... păi nu spune sf. Pavel ce înseamnă altă Evanghelie? Păi e vorba că repede faceți din orice proorocie și orice scriere și orice Cuvânt și orice Scriptură, o evanghelie a fățărniciei și lăcomiei și vicleniei căci asta e firea ascunsă a omului, e un furăcios care nu mai vrea să vină să recunoască ci o ascunde și se ascunde și el fugind la munți : Cădeți peste noi că vine mânia mielului... Deci cine v-a învățat să fugiți de răul care vine pui de năpârpârci și de vipvipere... Căci iată viperele o ucid pe măicuța lor... și așa ați făcut cu preasfânta Maria și cu sfânta Verginica... sau vi se pare că tot eu mint, măi dragă animalule? Mă dragă fariseule dat cu var și cu miere și v-ați pus și pene și apoi ați îmbrăcat biserica Domnului în purpură și stacojiu? Am dreptate? Dar nu este a mea ci este a urmașilor urmașilor noștrii în veacul vecilor, a nepoțeilor și strănepoțeilor noștrii în veacul vecilor... Mă și nu v-a yis că pe alea mari să le faceți și pe alea mici să nu le lăsați? Căci nu Jertfe voiesc (răzbunări pentru furăciuni) ci Milă Voiesc... Deci iată eu v-am mărturisit pe Adevărul și mi-am mântuit sufletul, mai rămâne ca și dreptul să se întoarcă de la calea lui cea rea! Amin. Doamne ajută! (Deci dragele mele soții trebuie să mă despart de voi căci m-am îndrăgostit de alt harem... pe care l-am furat, l-am luat și pe care l-am beut și papat... deci ce păcat mai mare vrei Solomoane Tată dragă? Aici este Înțelepciuciunea!) Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 11:55:35. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si Hristos nu va veni pe ascuns,intr-un lan de porumb (Doamne,am trait s-o aud si pe asta "Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." (Matei 24,36). Deci va dati seama,nu stie nimeni,nici ingerii din cer,dar stiu puciosii. Si tot eu (si implicit cei ce au scris cuvintele astea in Sfanta Scriptura) sunt numiti eretici. Este destul de clar deci? Last edited by Raoul; 20.08.2010 at 12:13:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci ca să-ți fie și ție clar, trebuie să realizezi prin credință în mintea ta că: Trâmbița Domnului = sfânta fecioară Verginica, Trâmbița nr.6 din cele 7 Trâmbițe Apocaliptice, ea fiind fiica cea bună a Maicii Domnului, devenită apoi maica poborului Domnului de la sfârșit de timp căci Veronica, și ea o fiică a Maicii Domnului, a pierdut darul proorociei căci a pismuit-o pe Verginica, și atunci pe proorocia lui Veronica a păpat-o ispisisikaa... Deci Mesia nu este acolo unde spune unul sau altul ci este acolo unde știe numai El, și se arată numai cui voiește El căci sunt credincioși aceia cărora se arată, căci vor să iasă sărmanii din păcate, și Domnul fiind Bun caută orice oaie rătăcită ca s-o curețe de întinare și apoi s-o ducă în staulul Ceresc, să facă din ea oaie Cerească și nu una din aia pământească, fiindcă oaia pământească e proastă și merge după omul rău și necredincios ce vine să fure și să răpească și să întineze și să vateme conștiințele sau înțelepciunea sau credința oilor... și ele ca proastele merg ca turma pământească toate după omul rău și necredincios și cad în râpa cea fără fund... Și este în citatul tău vorba de tot felul de ''ortodocși'' ce se cred mari duhovnici și dau sfaturi și vindecări și alea alea ca și cum ei sunt Mesia, dar ei sunt defapt din gLume... deci spune foarte clar să nu credeți că este în cămări sau în pustie căci muți se vor ridica (pe ei) în numele Meu, dar Mesia este numai Domnul nostru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... și numai în numele acesta a dăruit Tatăl toată Bunăvoirea Sa... între oameni. Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 15:39:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Și uite dragul meu Raoul, că din 2011 o să ne dea ''băieții buni'' carnet de conducere și carte de identitate ce la spate o să aibă, o să aibă ceva la spate actele... cornițe... că Tăriceanu doar a amânat măsura... ce s-a votat prin 2003 parcă...
Deci vezi dumneata, dacă nu vrei, nu primești, ești automat catalogat extremist... și zici că eu te mint... dar acum e a doua pecetluire că prima a fost cu carnetele roșii, cu cravatele de mândrii și desfrânați spioneri și cu șepcuțele de șoimi ai Patriei. Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 16:37:14. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
| Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
| Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
| Ce este pacatul? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 13:11:18 |
| Ce este pacatul? | iosif | Generalitati | 77 | 24.03.2007 03:24:51 |
|
|