![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai zis bine "maniera dadaista". Chiar asa pare. Dar sa-l lasam in ale lui!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar draga mea... dadaiștii, yesmenii, nu cumva sunteți voi? Și ia spune cui anume spuneți voi cel mai adesea: yes sir? Vă spun eu că știu de pe pielea mea: întinării... întinării... întinării. Pe plac lui Doruțu* adicătelea cum ar veni... pulsiuni pătimașe și sevrotice la o cafea... de la cafea... cafeaua aia dulce amărui... iubito... nu te uita la mine ca pinguinu* la baliză... ci ia cu tine și inima mea... acolo în America sau în Asia: din inima ta. Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 14:45:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Dadaismul" este un curent literar si artistic caracterizat prin negarea legaturii dintre gandirea logica si exprimarea artistica / literara, alaturare incoerenta de cuvinte ( in literatura) sau de linii si culori in artele plastice. Colaje. Nu are nici o lagatura cu "yes man-ii". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Păi cine a scris că dadaismul e totuna cu yesmanii? Dintr-o enumerare: grâu, porumb, ovăz, neghină... cum anume poți să ajungi la concluzia că grâul=porumbul=ovăzul=neghina? Ce logică ai folosit? Știu. Ai văzut prostia altcuiva mai mare ca a mea... mă, și dacă nu ți-aș fi zis!.. să nu faci pact cu vulpea. Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 15:26:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Și ți-ai dat sper seama că nu poate fi vorba de dadaism... așa cum susține Marius22. Ci e vorba de derbedism, huliganism, golănism, ... adică:
Mai bine mort! Adică mai bine erou post mortem. Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 15:55:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
" ... dadaiștii, yesmenii, nu cumva sunteți voi? " Acest "voi" este factor comun pentru dadaiști și yesmeni, deci e vorba de aceeași mulțime ("voi") , a cărei elemente sunt simultan dadaiști și yesmeni, deci dadaiștii și yesmenii sunt același lucru, nu o enumerare de elemente distincte. Asta pentru că ai pretenția să gândești logic. Dar mai trebuie să depui și puțin efort. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 10:24:46 |
| Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 17:55:07 |
| Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 17.08.2011 00:45:58 |
| Ce este pacatul? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 14:11:18 |
| Ce este pacatul? | iosif | Generalitati | 77 | 24.03.2007 04:24:51 |
|
|