![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Toti crestinii care se declara "impotriva avortului" nu au de fapt nici o pozitie. Sunt ca strutii care baga capul in nisip si isi imagineaza ca e noapte. Si eu sunt impotriva avortului chiar daca sunt "pro choice". Chestiunea fundamentala este daca avortul ar trebui sa fie legal sau nu. Am mai pus intrebarea pe aces topic mai demult si nici unul nu a fost in stare sa imi raspunda:
"Ce ar trebui sa faca societatea (statul) cu o femeie care face avort?" ca sa va fie mai usor am si variante: a) pedeapsa capitala; b) inchisoare; c) amenda; d) nimic. Pana cand nu alegeti ceva din acestea, pozitia voastra nu exista, bla-bla-ul vostru nu are nici o relevanta. Daca nu va place avortul nu faceti avort; nici eu nu fac, deci suntem prieteni; legile tarii sunt insa alta problema. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by mihai07; 18.08.2010 at 11:52:07. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred ca trebuie facuta o educatie sanatoasa in acest sens- in familie, in Biserica in scoala.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Aștept ziua când bărbatul va rămâne gravid, se va trezi cu o dilemă, iar la sfârșit, după ce, cu chiu cu vai, o rezolvă, tot el, bărbatul, e pus la zid. De femei, bineînțeles!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu da libertate fiecarui individ.
Ce se intampla daca unul din cei doi potentiali parinti este de acord cu avortul iar celalalt nu? Ce se intampla? Cel care nu e de acord cu avortul trebuie sa-i impuna partenerului un copil pe care acesta nu si-l doreste? Dumnezeu sa ne lumineze. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar daca reuseste, are datoria sa se ocupe de copil. In nici un caz nu e acceptabila o situatie, sa zicem, in care concubinul o convinge pe concubina sa nu avorteze iar apoi isi ia lucrurile si pleaca. De altfel, si legea impune in sarcina ambilor parinti obligatia de a contribui la cresterea si educarea copilului. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stiti de ce cred ca multe casnicii sunt distruse (de cel putin una stiu concret)?pentru ca s-a impus.Multe femei raman insarcinate, pentru a putea "lega" mai bine barbatii de ele.Li se impunecelor din urma.De aceea, ulterior, casatoriile sunt niste bluf-uri. Spuneti ca" In nici un caz nu e acceptabila o situatie, sa zicem, in care concubinul o convinge pe concubina sa nu avorteze iar apoi isi ia lucrurile si pleaca. " Va intreb ce solutie este acceptabila? Astept un raspuns, Erethorn.Si multumesc anticipat. Dumnezeu sa ne lumineze. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 15:32:28 |
| Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 12:37:36 |
| Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 20:13:14 |
|
|