![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum va fi si mai rau pt ca noi acceptam orice de la u.e
mai rau e ca unul din motive care ma sperie e ca de la 1 buletinele vor fi cu amprente ceva electronic tv si calculatorul sunt unele ispite care necuratul lucreaza fara sa ne chinuie prea tare.oamenii se castoresc cu altii din alte religii din mai multe motive unul din motive este partea financiara si materiala iar fara sa e supere dar preotii au cam ajuns ca mireniii putin preoti mai sunt cu frica de dumnezeu la fel si noi deci grija mea nu e doar din partea europeana unde acolo diavolul lucreaza si isi are cuibul ci faptul ca acceptam ce e nou si nefolositor cu usurinta nu mai facem precum crestinii de alta data unde isi dadeu vietile |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 73 | 03.04.2012 19:34:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|