Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2010, 11:20:20
bmd
Guest

Implicit

Un copil s-a nascut in tribul lui.
Familia s-a bucurat peste poate si l-au insemnat cu semnele tribului asa cum se facea in neamul acela de la inceputul vremiilor.
Desigur fara sa-l intrebe, cum ar fi putut de altfel, era abia nascut!!! Oamenii s-au gindit ca fiind singe din singele lor nu puteau naste decit un membru al familiei lor!
Peste ani, o soapta rea i-a spus copilului, acum ajuns tinar in putere, ca apartenenta la tribul lui este valabila pentru ca nu a fost admisa constient. Tinarul a ris si i-a raspuns:
"De ce m-ar fi intrebat, doar eram copilul lor, finta pe care o iubeau cel mai mult pe pamint, si pentru care ar fi facut orice sacrificiu. Erau parintii mei care imi doreau binele, asa cum mi-l doresc si astazi!? Dar daca m-ar intreba acum, desigur ca imi doresc sa fiu parte a tribului meu! Asa ca bine au facut ce au facut! Toate cele cerute de trib ca sa fi membru au fost infaptuite si daca eu nu m-am dezis de ele, ramin membru al tribului"

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crestin sau Ortodox catehumen Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 109 20.01.2014 13:21:02
pomelnice pe crestin ortodox steliana-steli Generalitati 1 22.12.2011 19:49:45
Catehismul ortodox - audio strajeru Generalitati 0 03.08.2011 04:48:32
Reactia familiei adventiste la botezul ortodox al sotului elenavioletacocos Secte si culte 0 27.10.2009 10:24:06