![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bunica mea Dumnezeu sa o odihneasca avea o vorba,: "dragul maichi intotdeauna exista un bou si-o belea " iacata ca si in acest caz s-a gasit o cauza .Oare chiar asa este ?Atunci ar trbui ca treisfert din populatia lumii sa fie homosexuali ,fiindca foarte multa lume consuma carne de pui . Doamne fereste poporul tau si Binecuvinteaza mostenirea ta ! Amin ! |
|
|
|||
|
|||
|
Ce prostie! Atunci de ce nu scrie în Biblie că puiul e animal spurcat :)) Dumnezeu i-a spus lui Petru că poate să mănânce orice viețuitoare, e nevoie să pun versetele?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu's ce sa va zic , dar cert ii ca in ograda unei vecine sed impreuna mereu doi cocosei tare faini....Cucurigheaza impreuna , impart boabili impreuna....da pe langa gaini never! Sa deduc deci ca or fi cocosi homosexuali? Ca daca este asa , sa nu-i dea vecinu sa manance din carne nevestei si fetelor lui , ca devin....lesbiene?!
|
|
|
|||
|
|||
|
In Bolivia s-a gasit o explicatie mai necontrolabila : homosexualitatea..La noi s-au folosit de celebra gripa aviara...De fapt au avut acelasi scop: scoaterea carnii de pui de pe piata...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce prostie! Atunci de ce nu scrie în Biblie că puiul e animal spurcat :)) Dumnezeu i-a spus lui Petru că poate să mănânce orice viețuitoare, e nevoie să pun versetele?[/quote]
De unde sa vede ca nu ajunge sa cetesti in Biblie ca sa si fii doftor in Sfintele Scripturi pentru ca stau si ma-ntreb , oare omul nu tot o vietuitoare iaste ? Si atunce ma vad pus in fata urmatoarei dileme : - sa ma hranesc cu el ? - sa-l iubesc pentru ca e aproapele meu si sta scris " sa-ti iubesti aproapele " ? Sau poate ca cele doua optiuni nu se exclud precum in cartea ceea " Mananca , roaga-te , iubeste " ? Ori poate ca pe vecini trebuie sa-i iertam ? Dar ce se ingaduie lui Petru ( care dupa cum se stie este sfant ) se permite si natului de rand ? Sau poate ca in acea vreme biblica sfantul Petru era si el un om normal , asa , ca un forumist obisnuit ? Un lucru e clar : puiul recomandat de Dumnezeu nu e la fel cu puiul recomandat de nutritionist pentru ca daca puiul vechi trebuia sa vada lumina zilei sase luni inainte de a fi bun de sacrificat , puiul modern poate zbura dupa numa' 2-3 saptamani de parca l-ar avea in el pe Necuratul . Si apropo de Necuratul , oare toate vazutele si auzitele sunt creatia divina ? Chiar si heroina , tutunul , injuratura , etc. ? Un raspuns provizoriu ar fi urmatorul : Dumnezeu a creat materia prima ( planta - in cazul drogului , cuvantul - in cazul blasfemiei ) dar omul hotaraste cum le foloseste . Prin urmare , in razboiul dintre bine si rau , omul e un soldat de rezerva care poate decide singur de partea cui lupta . Marea intrebare al carei raspuns pare din ce in ce mai greu de dibuit este : Ce e bine si ce e rau ? Last edited by aseruu; 16.01.2011 at 12:08:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu strica o gluma, eu asa o consider.
Cred ca omul modern are prea multe variante de sex, asa ca isi face de cap nu ca nu poate renuntala homosexualitate, nu vrea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mai bagati toate prostiile in seama oameni buni. Homo exista de multa vreme si pana la final va mai exista doar .... gay . Hai sa nu mai judecam pe nimeni si hai sa nu bagam frica in san ca si eu am o ferma de gaini si zic ca daca mananci porc devii zoofil. Ce ABERATII |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|