![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
anumite aspecte ale mortii ei mi s-au parut ca nu se leaga; asta din ce am citit si eu. Cine ar fi putut sa o omoare si pentru ce motiv?
|
||||
|
||||
|
nu inteleg pe ce se bazeaza Friosia cand face afirmatiile referitoare la Madalina Manole. Poate ma lamureste cineva sau chiar ea(el)
.................................................. ......................... În prealabil postat de friosia Vezi mesajul exact! basca! o mama cu copil de un an nu se sinucide. dar e mai usor pentru a acoperi crima sa zici ca s-a sinucis. toate mortile incomode in romania sunt sinucireri.
|
|||
|
|||
|
domne' i-auzi ce spuneau astia de la televizor,k nu oricine poate sa se depreseze,k sa te depresezi trebe sa fii rasat,de societate,om cu shtudii,telectual,noi estia mai mici mai neinsemnatzi suntem prea mici,prea nesemnificativi(niste viermi,ce mai) k sa avem aceasta onoare de a ne depresa.K sa te depresezi tre sa fii "fin" ,o adevarata febletze,nu orice spalatoreasa sau salahor se pot depresa pentru k is proshti,ma!!!,nu-i duce primitiva minte spre asa ceva.... Noi suntem prea primitivi,tre sa ne gandim ce sa punem maine pe masa(dak avem ce) nu avem timp de "contemplari" si "aspiratzii" de asemenea calibru.......asta am inteles eu din stirea aia.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 16.07.2010 at 14:23:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca daca Dumnezeu vrea, o iarta, chiar daca a facut acest gest.
Mai bine ne abtinem sa spunem ca s-a dus in rai sau iad pentru ca nu stim noi cum e judecata Domnului. S-ar putea sa avem mari surprize 'dincolo'. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pot fi surprize "dincolo" pentru ca noi judecam omeneste, adica fara a cunoaste adancul omului. Dumnezeu sa o ierte, iar pe noi sa ne lumineze. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Punand in balanta acest pacat cu talantii inmultiti de ea, s-ar putea ca Dumnezeu sa i-l ierte. But who knows? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Depresia e semn clar de departare de Dumnezeu, de lipsa de vigoare sufleteasca - spovedanie, impartasanie, rugaciune, milostenie. Daca s-ar fi ocupat macar sa viziteze copii in orfelinate, batrani in azile, oameni in carucioare cu rotie care la cea mai timida veste a unui nou medicament viseaza sa se puna pe picioare, nu s-ar fi dat singura in ghiarele naibii si ar fi pretuit fiecare clipa de viata. Trist si nu pot spune niciuna din frazele traditional crestinesti. Acele fraze se rostesc pentru crestinii care si-au asumat crucea. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 17:33:07 |
| Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 11:24:15 |
| Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 13:58:30 |
| Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 13:10:54 |
| IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 13:13:17 |
|
|