![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
S'acu', ce vor face "fizicisti", daca vor reusi ? Ei bine, cred ca un singur lucru, s'anume : se vor lua(zic ei, increzatori in muschii dumnealor) la harta cu Dumnezeu...pohta ce'au pohtit ei din veac. D'aia au bagat o caruta de bani, in jucariile lor dragi, nu de poze le arde lor, ci de harta...vis-a-vis de premiu lu' "nobel masonu'".
|
|||
|
|||
|
Fizicienii in general nu au obiceiu sa interactioneze cu personaje imaginare si cu siguranta motivatia lor este alta decat isi poate imagina o minte conspirationista. Pe lumea asta exista lucruri mai importante decat credinta voastra.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Zau, cum ar fi ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cât despre aceștia din urmă, sunt ca orbii, care neputând vedea lucrurile ajung să considere important ce percep prin pipăit sau miros. Și nu mai numi pe Dumnezeu personaj imaginar atât timp cât inexistența lui nu a fost dovedită.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Voi, ateii, peristati in aceeasi greseala: nu vedeti nimic dincolo de moarte, de aceea vi se pare ca Dumnezeul din VT este rau. Eventual e rau pentru ca ne-a lasat liberi sa facem ce vrem, sa fim cum vrem, sa traim cum avem chef, pana la o limita care se numeste trecerea la viata vesnica.
|
|||
|
|||
|
Deci moartea s-a nascut fara voia lui? Slabut! Ma duc la bunica-mea sa-i reprosez ca m-a invatat crezu' despre un D-zeu atotputernic.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deci Dumnezeu nu a dorit moartea nimanui, adica nu a fortat pe nimeni sa se asemene cu El. Daca tu esti atat de mandru incat sa crezi ca Universul exista fara un Autor, atunci vei avea parte de o existenta departe de El, asa cum vrei tu.