![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Ateii, dupa umila mea parere, sunt in continua cautare. Cel putin asa
am fost eu. Nu ma multumeau raspunsurile pe care le gaseam si atunci cautam mai departe, si mai departe, tot mai departe. De fapt cautam SENSUL. Iar la final am dat de SUBLIM. Aici m-am oprit. Mai mult de-atat nu puteam gasi. Eu nu sunt suparat pe atei, nu-i judec nicicum, ba chiar ii indemn sa continue cautarea si mai intens, DAR cu o conditie. Sa fie SINCERI cu ei insisi. Eu sunt foarte suparat pe cei nesinceri, indiferent ca sunt atei sau credinciosi. Nesinceritatea la un credincios, insa, e mai periculoasa decat la un ateu. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Analab sau Analav = Crucea Tipica Ieroschimonahilor si schimonahiilor | Sebastiana | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 23.02.2012 21:54:39 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Cum este o zi tipica crestinului? | Panthera | Generalitati | 10 | 24.06.2010 15:00:54 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|