Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2010, 20:53:45
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Zero dovezi pentru existenta atomului? Calmeaza-te putin si poate asa realizezi cat de ridicola e afirmatia ta. Te faci de ras in fata unui copil de gimnaziu. Si nu ma refer la vreun geniu.
Bine, geniule, poti sa imi demonstrezi tu, aici si acum (bine, nu aici si nu acum, ci face to face) existenta atomului? AI VAZUT TU VREUN ATOM CU OCHII TAI? AI FACUT TU VREUN EXPERIMENT IN LABORATOR IN URMA CARUIA SA TRAGI CONCLUZIA DIRECTA CA ACESTI ATOMI EXISTA?

Nu? Atunci scuteste-ma de ironiile tale si continua sa cunosti lumea la fel cum o cunosc si eu: crezand in existenta unor lucruri pe care nu le-am vazut si pe care nu le-am pipait.

Ti-am mai spus ca in afara de lucrurile experimentate direct de tine, tot ce iti imaginezi ca "stii" si ca e "argumentat", tu de fapt ai invatat de la altii citind si auzind si ai crezut ce ti-au spus. Creierul tau nu a vazut si nu a atins nimic, ci crede informatie pe care a citit-o si a auzit-o.

Si le ia drept adevar.

Si incearca sa depasesti putin IQ-ul de 70-80 al interpretarii ad hoc si limitate a ceea ce am scris , ca nu despre inexistenta atomului vorbeam, ci despre modul in care stim si consideram ca si cunoastem cu ce se mananca lumea asta.

Last edited by Jane Says; 07.07.2010 at 20:56:44.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Analab sau Analav = Crucea Tipica Ieroschimonahilor si schimonahiilor Sebastiana Stiri, actualitati, anunturi 8 23.02.2012 21:54:39
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? pompi Preotul 16 21.03.2011 20:32:41
Cum este o zi tipica crestinului? Panthera Generalitati 10 24.06.2010 15:00:54
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? maria-luisa Generalitati 41 05.01.2010 21:35:11