![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca s-ar putea considera o naivitate, atitudinea respectivei nu-si are rostul.
Daca ar fi mai mai multi ca tine, altfel ar fi lucrurile in tara asta. Tocmai egoismul si rautatea dintre noi ne-a adus aici. Ai o sotie minunata... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daniel, stii vorba aceea: nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. ![]() era o pilda interesanta azi pe site. printre altele, la sfarsit zicea ca vitejia fara chibzuiala nu e buna. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ori de cite ori voim sa fim mai buni decit atunci cind si unde ne porunceste Hristos nu sfirsim decit mustind de mindria ca am facut o fapta ,,buna" . Nu orice fapta pe care o savirsim noi, cu gindul ca este buna, si este cu adevarat . Masura tuturor lucrurilor , pe care tare greu vrea sa o recunoasca valahul si si mai greu sa o traiasca , este buna rinduiala si dreapta socoteala . Neprocedind asa ne aduce ispititorul in halul sa nu mai stim ce caracter au faptele noastre si sa fim nevoiti sa iesim in strada si sa oprim oameni pe care sa-i intrebam ce parere au despre noi si faptele noastre noi ne mai fiind in stare sa vedem padurea de copaci !! Si precum este ultima postarea cu dorinta de inchidere a topicului de catre autor reiese clar ceea ce prevedeam in interventia mea anterioara : multa mindrie disimulta si ascunsa in ceea ce se cheama ,,smerenia mindra" = c.c.e.d. !! Last edited by zaharia_2009; 08.07.2010 at 11:35:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
draga Daniel se vede treaba ca intr-o lume de cocosati, a ajuns sa fie o rusine sa umbli drept. daca judeci dupa crieteriile lumii cazute in care suntem, da, esti naiv si ai fost luat de prost. daca esti crestin, te iei dupa alte criterii care sunt in raspar cu lumea. eu zic sa nu te mai necajesti degeaba, ca ai implinit porunca aia ,, flamand am fost si mi-ati dat sa mananc, dezbracat am fost si m-ati imbracat.... in necaz si m-ati ajutat,, ca banutul tau o sa ajunga in vreun cont particular si nu unde trebuie, e una. dar intentia buna a ajuns in contul tau din cer, si stii tu, cine pe saraci ajuta, pe Dumnezeu imprumuta. iar Dumnezeu sigur nu o sa ramana dator. te-as sfatui totusi, data viitoare, sa te gandesti sa ajuti direct oamenii in nevoi sau prin organizatii carora chiar le pasa, nu prin intermediari care nu-ti prezinta incredere. daca tu te-ai simtit fraierit, ce zici de asta? Se spune ca un om, vazand iarna pe strada un cersetor inghetat de frig, i s-a facut mila de el si i-a dat haina ramanand el insusi dezbracat. Apoi a aflat ca acesta a vandut haina si cu banii si-a cumparat bautura si tare mult s-a mahnit. Noaptea insa l-a visat pe Hristos, imbracat cu haina daruita si i-a spus "uite ce bine imi vine haina ta, nu te intrista, caci Mie Mi-ai dat-o! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar da si Berceanu 3% din averile sale...cred ca ar salva un oras intreg de la inundatii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine crede ca batjocoreste pe altu' sa'nseala amarnic, in fapt se batjocoreste
pe el insusi...si tot asa'i si cu judecata, zicem noi ca judecam pe al' de ni'i in fata nasului, dar vai, surpriza, ce'l judecat ii chiar judecatoru'...Nu fi trist, ai dat, ii bun dat, si sa stii ca, tie ti-ai dat...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stim ce este in sufletul omului cand face o fapta buna ,numai Dumnezeu stie . In situatia cand unui salariat la stat i s-a taiat din salariu ,si a ajuns cu bani mai putini decat o pensie ,ce sa mai dea acela? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce trebuie sa faca crestinul zilelor noastre cand toate merg prost? | mela me | Pocainta | 54 | 19.03.2013 02:51:49 |
farse de prost gust | padrevicentiu | Generalitati | 3 | 13.12.2010 19:21:35 |
Ministerul cultelor l-au luat Ungurii | bmadalin | Generalitati | 48 | 30.12.2009 12:45:41 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
De luat aminte | Laurentiu | Generalitati | 10 | 12.06.2007 23:13:15 |
|