Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2010, 08:39:05
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orenda Vezi mesajul
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Am impresia ca Biblia vrea sa explice ca daca cineva ne pune otrava in pahar fara stirea noastra sau ne tortureaze si ne pune in intru-un colt cu serpii.Cei cu credinta in Dumnezeu au puterea se depaseasca acest obstacol. Cred ca asta vrea sa insemne,nu cred ca are vre-o legatura cu auto distrugerea.
Exact; si am auzit de cazuri reale de oameni care au fost otraviti punandu-li-se otrava in mancare fara stirea lor, dar ei nu au patit nimic. Ba chiar s-au convertit cei ce ii otravisera.

La fel si cu serpii: Sf Ap Pavel a fost atacat de o naparca in insula Malta, toti asteptau sa moara, dar el a scuturat-o in foc si nu a patit nimic. Nu s-a dus el sa caute serpii sa se lupte cui ei. Daca bem singuri otrava ca sa ne testam crestinismul intram in categoria celor care Il ispitesc pe Domnul. Iisus a fost sfatuit de satan sa faca asa ceva cand i-a spus sa se arunce de pe streasina templului, ca Domnul Il a pazi pentru ca e Fiu. El a refuzat sa faca teribilisme de genul acesta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane cristina.c Generalitati 5 09.04.2010 13:04:38