![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
si eu am trecut si inca mai trec intr-o oarecare masura prin asta! muream de rusine sa ma duc la spovedit prima oara, am mers la cateva biserici si am "studiat" terenul inainte, simteam ca mi se face rau cand vedeam preotul, si plecam.
Poti primi 1001 de sfaturi si degeaba, daca nevoia de a te elibera nu depaseste rusinea... La spovedit poti merge oricand simti tu ca trebuie, indiferent daca e post sau nu!preotul te primeste. Gandeste-te ca preotul nu e acolo sa te judece pe tine,asta este "meseria" lui si ca ceea ce ai tu de zis au mai ziso si altii inaintea ta. Roaga-te ca Domnul sa te ajute sa faci pasul acesta. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 22:58:02 |
| mi-e frica sa ma duc la spovedanie :( | mihai_m | Religia Islamica | 7 | 07.08.2011 00:23:16 |
| mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 17:23:06 |
| Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 23:22:02 |
| Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 17:04:52 |
|
|