![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci mergi mai des. Nu e cazul sa intrebi "de ce..." atunci cand lucrurile merg bine, ci atunci cand ele merg rau.
|
|
||||
|
||||
![]()
pai si ce te face sa crezi ca lucrurile merg bine?
|
|
||||
|
||||
![]()
asta reiese din intrebarile tale.
poate ai vrut sa intrebi altceva si nu ti-a iesit formularea(mi se intampla des). deci, ce ai dorit sa intrebi, sau sa afli?
|
||||
|
||||
![]()
De ce biserica ne ajuta atat de mult si noi tot in lume ne ducem. De ce biserica ne face mai buni iar cand plecam tot rau ne purtam. De ce in biserica plangem si dupa ce iesim in lume suntem niste idioti, judecam pe alti, ii injuram etc. De ce Dumnezeu ne curata de pacate stiind ca noi suntem prea murdari.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca nu pastram darurile primite in Biserica. Daca am primit iubire, trebuie sa revarsam iubire asupra semenilor. Iar daca in biserica plangem si cand iesim suntem niste idioti, apoi trebuie sa stii ca am fost falsi cand am plans. Nu poti plange si apoi reveni cu pofta la tot raul pe care l-ai savarsit si inainte. Altfel, e un plans si un mers la biserica in zadar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
E nevoie si de plural, nu doar de singular, caci darurile in biserica nu se revarsa doar asupra unei singure persoane.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ba eu cred ca biserica ne ajuta.ptr ca nu e singur. suntem o comunitate
|
|||
|
|||
![]()
Deja raspunsurile la acest topic sunt destul de variate pentru a-ti da seama ca generalizarea pe care o criticam e ilogica inclusiv in interiorul comunitatii de care vorbesti.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce trebuie sa facem cand intram in biserica? | costel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 07.04.2014 20:39:41 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Cand se ingenuncheaza in biserica? | ioanspatar58 | Intrebari utilizatori | 12 | 12.07.2010 12:16:23 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
cand a aparut biserica ortodoxa? | anaana71 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 13.11.2009 20:23:53 |
|