![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc de raspuns dar as vrea si o sursa pentru justificarea raspunsului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa tinem toate posturile de peste an. Ce invata aceasta porunca? Porunca postului o gasim in Sfanta Scriptura. Timpul pentru indeplinirea acestei indatoriri il hotaraste insa Biserica, prin porunca aceasta. Postul este mijloc potrivit pentru infranarea poftelor rele, pentru biruirea ispitelor si pacatelor, precum si pentru staruirea in rugaciunea curata. Folosul postului este propasirea in virtute. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre vin, merge bine cu pestele.
|
||||
|
||||
![]()
Pestele se poate face si la cuptor, in folie de aluminiu. Daca il condimentezi bine, iese foarte gustos si se poate servi cu lamaie.
|
||||
|
||||
![]()
Mai exista si conserve de peste in sos tomat care nu contin ulei dar eu nu ceream retete de preparare a pestelui si cu ce se vin se asorteaza ci o sursa de informare cu privire la dezlegarea la vin si untdelemn atunci cand e dezlegare la peste. De dat cu parerea poate sa-si dea oricine. Poate la un moment dat cineva va intelege exact ce intreb si iertati-ma daca v-am suparat cu ceva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Când se termină acest post, că nu mă prind ? Mă uit în calendar, dar nu e prea lămurit. Cât pricepe mâța uitându-se în calendar, atâta pricep și eu. Marți e zi de post sau trebuie să pregătesc fripturile ? Dar miercuri, e zi de post că e miercuri, sau e harți că tocmai e final de post ? În calendarele voastre cum zice ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Sfintilor Apostoli | mirelat | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 35 | 14.06.2015 18:33:52 |
Iertarea lui Petru si repunerea lui intre apostoli | Ana-Maria N | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 5 | 22.05.2012 12:13:02 |
La Multi Ani PETRU si PAVEL | Melissa | Generalitati | 11 | 29.06.2011 21:23:27 |
Imbratisarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel | vesalonmaricica | Intrebari utilizatori | 2 | 31.05.2010 10:56:09 |
Lansare de Micromonografie a Bisericii " Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Chichis | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.05.2010 15:29:29 |
|