![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Vrei s t vindeci de leucemie ? Repde la Cabinet gh Sarbu, Ploiesti; tel.: 0742 139 999/ www.sarbu.ro
sursa: www.anunturigratuite.com cred k trebuie sa afle bolnavii k s pot vindeca d leucemie in RO k bani mult mai putini si fara bisturiu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e o gluma sau ce? Citand de pe pagina: "Panaceul Corina"? "Mareste penisul, vindeca impotenta, cancerul, etc."? |
|
|||
|
|||
![]()
"Forta unei comunitati care incearca sa ajute este incredibil de mare. In total ati donat 68.732 euro pentru Alexandra. Banii s-au strans foarte repede, iar Alexandra are suma necesara pentru transplant cu 91 de zile mai devreme decat ne-am propus. Nu mai este nevoie de 130.000 de euro, ci de aproximativ 50.000 pentru ca transplantul se poate face cu succes si in Romania, la Timisoara, printr-un parteneriat cu o clinica din Viena. Pentru ca s-au donat mai multi bani decat are nevoie Alexandra, tot ce ramane va fi donat copiilor bolnavi de leucemie. Pe masura ce parintii Alexandrei vor primi facturile, acestea vor fi postate pe site, la sectiunea Documente medicale. Tot acolo veti gasi si extrasele de cont din care rezulta suma totala donata."
Foarte frumos.. Poate ar trebui sa afle si altii in situatii asemanatoare ca exista alternative. |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei e baiat destept, crede pe toata lumea, mai putin ce zice Biserica ca e bine sau rau.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel la rugaciune pentru o fetita bolnava | glykys | Umanitare | 130 | 21.05.2012 15:28:55 |
Să ajutăm un copilaș bolnav de leucemie! | laurastifter | Umanitare | 5 | 11.11.2011 23:09:17 |
O rugaciune ptr Andreea,bolnava de leucemie | alinutza109 | Umanitare | 9 | 24.05.2011 21:21:37 |
AJUTOR ! Am numai 7 ani si am leucemie | calinbadea | Umanitare | 16 | 15.06.2010 17:13:33 |
leucemie | rusudanut2005 | Umanitare | 0 | 14.06.2009 13:05:54 |
|