Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2010, 11:31:28
vasinec7
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul

Când ? Ați vorbit cu adventiștii despre asta ? Și ce au zis ?
Adventistii zic, despre invierea mortilor, ceea ce zic si toti crestinii care cred ce spune Scriptura: invierea mortilor va fi cand va reveni Mantuitorul (vezi , spre exemplu, 1 Tesaloniceni 4:14-18). Iar acest lucru se va intampla curand: "Iata, Eu vin curand" (Apocalipsa 22:7).

Multi crestini, asemenea Sfantului Apostol Pavel, au nadejdea ca Domnul Iisus Hristos va reveni chiar in timpul vietii lor pamantesti :"iar noi cei vii care vom fi ramas."(1 Tesaloniceni 4:17)

Citat:
Altă deosebire. Noi credem că deja i-a luat și că sunt acolo ai Lui.
Pai, cine va pune sa nu luati in seama spusele Mantuitorului ("Ma voi intoarce si va voi lua, pentru ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi" - Ioan cap. 14) si sa o luati la deal fara sa-L mai asteptati pe El.
Vechi 11.06.2010, 14:32:01
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec7 Vezi mesajul
Adventistii zic, despre invierea mortilor, ceea ce zic si toti crestinii care cred ce spune Scriptura: invierea mortilor va fi cand va reveni Mantuitorul
Curios lucru: doar adventiștii sunt creștini care cred ce spune Scriptura fiindcă doar adevntiștii contestă că judecata vine imediat și numai ei nu cred în învierea sufletelor înainte de Advențiu. Toți ceilalți: catolici, ortodocși, baptiști și penticostali pesemne că trebuie să fie cretini și nu creștini, din moment ce ei nu știu să citească Scriptura.
Mda, ce să avem în comun ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 11.06.2010, 16:29:45
vasinec7
Guest

Implicit

Citat:
Curios lucru: doar adventiștii sunt creștini care cred ce spune Scriptura fiindcă doar adevntiștii contestă că judecata vine imediat și numai ei nu cred în învierea sufletelor înainte de Advențiu. Toți ceilalți: catolici, ortodocși, baptiști și penticostali pesemne că trebuie să fie cretini și nu creștini, din moment ce ei nu știu să citească Scriptura.
Mda, ce să avem în comun ?
Domnule doctor, discutia era despre invierea mortilor. Ati intrebat, ironic, daca adventistii stiu cand se va intampla acest eveniment. Legat de acest aspect, majoritatea crestinilor cred la fel (asa cum am aratat in postarea anterioara).

Dvs. vorbiti despre nemurirea sufletelor si judecata imediata. Aici, intr-adevar, sunt diferente. Dar, nu diferentele reprezinta tema discutiei.

P.S. Suferiti de vre-un complex? Am observat ca, atunci cand primiti un raspuns direct, care nu este pe gustul dvs., incepeti sa spuneti neadevaruri, deviati discutia spre un alt subiect sau evitati dicutia.Incoerenta sau lipsa de verticalitate pot fi niste simptome. Este specialitatea dvs. sa puneti diagnosticul.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 20:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 22:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 22:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 23:03:42