Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2010, 18:11:44
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Nu poti privi cu lejeritate si indiferenta spre viitor , atata timp cat nu ti-ai facut curatenie in propria ograda . Nu poti acumula comori in cer , atata timp cat in viata asta gunoiul este pretutindeni in jurul tau . Daca se trateaza cu lejeritate si indiferenta , pacatul lasa loc liber patrunderii patimilor in viata religioasa a oamenilor , cu repercusiuni in cea sociala . Rezultatul ? Crime , abuzuri , furturi , faradelegi , certuri , coruptie si chiar razboaie . In confortul vietii moderne , patimile se confunda cu stari normale sau cu tendinte de progres material . De aceea cred ca cel mai important inainte de toate este nevoie de lupta pentru eliminarea lor din sufletele noastre , iar in acest demers gasim in sfinti aliati de nadejde care ne pot ajuta in obtinerea unui progres duhovnicesc si al omeniei , atat de necesare in convietuirea cu semenii . Inima smerita este mai apreciata decat posturile de complezenta si rugaciunile de fatada . Sa nu uitam invatatura data de vames , precum si a fiului risipitor ce ne arata ca Dumnezeu ne asteapta sa ne intoarcem , sa ne venim in sine ,si cu mult curaj sa spunem: " Tata am gresit " . Daca nu vom face astfel , vom ajunge la judecata cea infricosata a lui Dumnezeu , unde toate cele ascunse de noi se vor descoperi . Sa nu uitam ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului , ci sa se intoarca si sa fie viu !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni din comoara Bisericii Catolice Noesisaa Biserica Romano-Catolica 61 02.11.2014 19:21:40
Linistirea - comoara mintii florin.oltean75 Generalitati 1 14.12.2011 21:41:08
Luarea mesei in familie - o comoara uitata. windorin Generalitati 89 15.03.2010 10:35:36
Crucea Lui - comoara mea Ioan_Ciobota Generalitati 0 30.03.2007 11:24:39