![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista si un frate geaman al acestui semn.acum 2 ani,ma rugam din psaltire pentru o problema.aveam ceva timp de cand ma rugam.si dupa vreo ora,las psaltirea pe masa,plec,revin si ce imi vad ochii?pe coperta psaltirii aparuse,ca dintr-o pulbere alba,2M.scris mare.nu mi-a venit sa cred.am zis ca e un raspuns la ruga mea,ca exprima data rezolvarii acelei probleme.si in 2 mai s-a rezolvat.am pus psaltirea cu pricina la loc de cinste,nu ma mai rugam deloc din ea.ca sa nu sterg ce era pe coperta.insa l-am sters din greseala dupa jumate de an,la curatenie.pe masa respectiva nu era nimic care sa fu putut cauza acea pulbere
|
|
|||
|
|||
![]()
iata si poza cu M-ul in avatar!se vede ,da?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
+++ Deaceiasi parere sint si eu roaga pe Dumnezeu sa arate el talmacirea acestui semn si sa stii ca daca este de la el vei primi raspuns pt. ca Bunul Dumnezeu este mare mult milostiv si mult rabdator care asteapta pocainta noastra a tuturor . |
|
|||
|
|||
![]()
Pai s-au talmacit ambele in timp.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu una am mari rezerve in privinta provenientei acestor minuni.
Mi-aduc aminte ca odata, stand la rugaciune cu Ceaslovul Mare in fata, incercand sa-l apropii de mine pt. a citi mai bine, brusc, acesta zboara din mainile mele si cade; in cadere, coltul din dreapta-sus, gros, cartonat, s-a indoit, semnul aducandu-mi aminte de intamplarea respectiva. Insa eu ma tem cand ma gandesc, deoarece inainte ma cam indoiam de puterea demonilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt cazuri si cazuri!avand in vedere ca doar eu imi stiam gandul ptr care ma rugam si ca acea problema s-a rezolvat in data sugerata de acel 2M,tind sa cred ca semnul a fost de unde trebuie.doar Dumnezeu imi stia gandul!
|
|
|||
|
|||
![]()
aici e poza mai mare!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa ceva. Sunt uneori intamplari care sfideaza ratiunea, dar nu mai caut de mult explicatii. Si nici semne nu cred ca pot fi. Prefer rugaciunea care apropie sufletul de Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
BA da,poate fi un semn.un semn de la Dumnezeu,cum ca nu te rogi de unde trebuie.de pilda,Psaltirea e mai puternica,se spune.iar varianta 2 e ca cineva era deranjat de rugaciunea ta.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|