![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Vezi, Daniel, ne lipseste mult cultura dialogului! Foarte mult si acest lucru se vede in relatiile noastre si in neputinta noastra de a primi critica si de a o transforma intr-o energie pozitiva si ziditoare!!!!!!!
|
|||
|
|||
|
Dialogul e posibil atunci cand se recunoaste valoarea,si prin discutii aceasta isi scoate in evidenta valentele.
Daca nu suntem de acord asupra unui lucru,este un efort inutil ca eu sau tu,sa ne impunem unuia altuia ceva,cu argumente. Am postat mai inainte intalnirea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei cu Klaus Kenneth,ceea ce mie mi se pare o confirmare si o bucurie. |
|
|
|||
|
|||
|
"De fiecare dată când veneam în mănăstirea de la Essex, cunoscându-mi povestea și știind cât sunt de sărac sufletește, mereu deschidea brațele și asupra mea se revărsa o mare a dragostei. Simțeam ca un fel de tsunami de dragoste care mă lovea! Și această dragoste este și astăzi prezentă în mine. Am stat uneori ore întregi unul în fața celuilalt, vorbind foarte, chiar foarte puțin. Pentru că nu mai aveam nevoie de cuvinte. Iar dacă astăzi merg la mormântul său – merg poate de patru-cinci ori pe an la Essex – și îngenunchiez în fața mormântului său, am senzația că-și scoate brațele și mă îmbrățișează cu această dragoste a lui. E cutremurător și sunt atât de fericit, pentru că aceasta este dragostea lui Dumnezeu și este nemuritoare! Ea nu este legată de un trup".
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 23:28:55 |
| Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 21:21:45 |
| Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 17:25:06 |
|
|