![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot ramane ceva care "ne pune pe ganduri", nu? Chiar daca sunt, asa cum spune horatiu.miron, povesti nemuritoare... Povestile copilariei nu ne aduceau intinderi de foc, peste care nu puteai trece nici in zbor? sau ape in care nu traia nimic, si toate se scufundau; sau fantana prin care coborai pana pe taramul celalt? Praslea cel voinic nu trece pe taramul celalalt, in tara zmeilor, coborand in acea groapa careia nu i se vedea fundul, si unde nici piatra aruncata nu se auzea cazand? Povesti, povesti...
|
|||
|
|||
![]()
Senzational. Un uragan indracit a sapat o groapa mare. Precis e scris in Biblie ca asa o sa se intample la sfarsitul lumii.
Dar daca totusinu e nimic senzational, va mai linistiti putin? Sau cautati alte porti spre iad? |
|
|||
|
|||
![]()
Aici alta in alta parte a lumii... http://www.bezbrige.com/index.php/Sh...-but-true.html
Eu nu inteleg unde dispare peste noapte o asa cantitate de pamant In ultima dintre fotografii se poate vedea un autoturism in apropiere, astfel incat sa va faceti o imagine cam cat de mare este gaura. Curios este faptul ca toate gaurile apar in mijlocul soselelor... |
|
|||
|
|||
![]()
Stirea e total depasita,..gaura exista de trei ani..si se spune ca a fost facuta tot de ei
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In realitate insa, orice lucru are o cauza spirituala, care se manifesta in plan fizic producand o cauza fizica. De exemplu seceta de pe vremea lui Ilie avea clar o cauza fizica...nimic senzational, s-o gatat apa...Dar cand vezi ca seceta incepe la porunca omului lui Dumnezeu si inceteaza la rugaciunea lui, iar acest om al lui Dumnezeu spune si cauza: pacatul idolatriei, observi ca dincolo de tavan exista si un cer... Deci ar fi cam asa: pacatul idolatriei a cauzat mania lui Dumnezeu, care a cauzat lipsa de ploaie, fronturi atmosferice ciudate, whatever..., iar ele la randul lor au cauzat foametea, care a cauzat...alte treburi... Daca iei un efect oarecare in aceasta lume si mergi pe firul cauzelor intreband mereu :" Si aceasta din ce cauza e?" vei ajunge in final la Cauza suprema a tuturor lucrurilor.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Asta e interesant. Unde "se spune"? Cum, cu ce si cat timp le-a luat sa faca asa ceva fara martori intr-o zona locuita?
|
|
|||
|
|||
![]()
Fascinant, desi nu ti-ai dori una in apropiere.
Cauzele aparitie? cel mai probabil naturale, un geolog probabil ar putea sa explice si forma circulara. Cand despre "inregistrarile din Iad", ortodocsii nostri ar trebui sa isi cunoasca mai intai credinta inainte de a le-o cere si altora. Trebuie sa fii teribil de naiv si ignorant fata de invatatura ortodoxa ca sa crezi ca Iadul este un loc material undeva sub pamant sau daca pleci in spatiu cu o racheta ai sa dai de Rai. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gandeste-te putin: Stim noi ce este acolo? Am putut noi sa vedem ce este in interior? De unde stim ca este doar un simplu miez fierbinte? Ca ne-au spus "desteptii" de oameni de stiinta? S-au facut calcule din care rezulta ca in centrul pamantului ar incapea usor toata lumea care a murit pe Pamant de la inceputul istoriei scrise.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai pune-te la curent cu teologia ortodoxa intai, si pe urma mai vorbim.
Apropo, ai fost la vreo inmormantare? Ce au facut cu respectivul? L-au pus intr-o groapa de 2-3 metri sau l-au trimis spre centrul pamantului? |
|
|||
|
|||
![]()
In cer pe pamint si sub pamint nu era nimeni care sa deschida pecetile dar aici e vorba de ceva spiritual nu fizic de asta cred unii oameni ca sub pamint este iadul.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iadul | rafella | Generalitati | 91 | 20.06.2011 20:23:40 |
Iadul | ofurnica | Generalitati | 35 | 01.03.2010 22:46:47 |
Iadul exista | Mihailescu_Daniel | Generalitati | 25 | 01.07.2009 15:40:54 |
Raiul sau iadul | silverstar | Generalitati | 69 | 19.01.2009 21:11:38 |