![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jugul lui Hristos inseamna pentru mine Crucea pe care trebuie sa o ducem. Tu ai incercat sa duci acest jug? Sigur ca e usor jugul, caci atunci cand ne e mai greu, El ne duce in brate... Trebuie sa fi incercat sa duci jugul, ca sa stii despre ce e vorba. Spre exemplificare: Patericul Lavrei Pesterilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde stiti ca ea nu-si duce jugul ei? Fiecare isi duce crucea. De ce ii amendati pe toti cu vorbe trantite? Fiecare se poate mantui pentru ca e taina a Domnului si ne este data doar de EL. In rest sunt discutii inutile. Un catolic care intra pe acest forum si-ti citeste postarile fuge de ortodoxie cat vede cu ochii. Lasa-l pe fiecare sa-L caute pe Domnul in pacea lui, nu mai dati fiecaruis peste ochi. V-ati intrebat vreodata daca ochii dumneavoastra sunt buni? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca eu am incercat? De incercat incerc, de reusit, hehehe, Hristos stie. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Asta e comedie in doua acte!
|
|
||||
|
||||
![]() Pai cum, ca mie mi se pare destul de tragic...:D
|
||||
|
||||
![]()
Drumul spre mantuire este anevoios- dar oare ma voi mantui?
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Da, Rodica, asa se pune problema!
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, dar raman sceptica peste fiinta mea.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac sa ma mantuiesc? | iRoDiOn | Generalitati | 25 | 07.06.2012 19:48:10 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
Ce trebuie sa fac ca sa ma mantuiesc? | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 14.09.2008 19:52:42 |
|