![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din câte am înțeles, nici măcar adventiștii, care sunt mari specialiști în prezicerea exactă a când va fi Ziua Domnului, nu iau în serios această profeție cu 2012 aparținând inițial închinătorilor la șerpi cu pene. Cum poate să o ia în serios cineva care a citit Cuvândul Domnului ?
|
|||
|
|||
![]()
Mai, stim ca nu va fi, intrebarea era ce faceti daca totusi...deci un efort de imaginatie, contraziceri au mai fost...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii ce e trist? Noe a existat dar nu l-a inteles nimeni. Babilonul a existat, dar n-a inteles nimeni ca nu te poti lua la intrecere cu Dumnezeu. Toate legile sunt ale Lui. Daca El vrea sa traga heblu, il trage si gata. Ce-ai sa faci? O sa arunci cu bolovani in El? Last edited by OmuBun; 01.06.2010 at 17:26:25. |
|
|||
|
|||
![]()
energia electrica n-are cum sa dispara pur si simplu ma
creca tu te referi la emp(electromagnetic pulse) care apare de obicei la exploziile nucleare in cel mai rau caz in 2012 o sa fie o explozie solara care o sa distruga cateva echipamente electronice |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei taci, esti sigur(a) ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, sunt sigur. Exista o sansa mult prea mica sa fie adevarate legendele respective. Tinand cont de dovezile arheologice, potopul are sanse imense sa fie inspirat dintr-un eveniment local, de dimensiuni reduse, dar care sa fi fost privit ca o catastrofa universala de catre oamenii primitivi care credeau ca lumea e atat cat stiu ei.
Si faza cu babilonul e o explicatie la fel de simplista la aparitia limbilor pe mapamond. Trebuia salvata situatia si s-a inventat o poveste. Dovezile duc in alta directie. Acuma o intrebare pt clasa a patra. Cele zece porunci sunt de la D-zeu sau s-au nascut intr-o societate primitiva patriarhala? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ceea ce priveste intrebarea "pentru clasa a patra"- de la inceput ma reduci la nivelul unui elev de clasa a patra, adica ma jignesti "a priori"; nu-ti foloseste la nimic statul in Micul Paris medieval, nu ai reusit sa deprinzi eleganta. Si sa stii ca cei din clasa a patra scriu numele proprii cu prima litera cu majuscula. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma tem ca si subtilitatea sintagmei "micul Paris medieval" ti-a scapat. Si am folosit-o crezand ca e usor de depistat. In fine. La restul mesajului iti raspund maine. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 21:20:05 |
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 19:37:17 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|