![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Rugaciune pentru citirea cu folos a Sfintei Scripturi:
Straluceste in inimile noastre de oameni Doamne,lumina cea neinserata a cunostintei dumnezeirii Tale si deschide ochii cugetului nostru spre cunoasterea evanghelicelor Tale propovaduiri une intru noi si frica de fericitele Tale porunci ca poftele trupesti cu totul calcandu-le,viata duhovniceasca sa petrecem,toate cele ce sunt spre placerea Ta cugetandu-le si facandu-le.Ca Tu esti luminarea si sfintirea si mantuirea sufletelor noastre si Tie slava inaltam:Tatalui si Fiului si Sfantului Duh,acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.Iti recomand ca inainte de a incepe sa citesti Sfanta Scriptura,sa te spovedesti si nu pentru ca as crede eu ca esti pacatoasa,ci pentru faptul ca spovedindu-te ii faci loc Domnului Nostru Iisus Hristos in inima ta sa lucreze.Apoi sa citesti aceasta rugaciune de fiecare data inainte de a incepe sa citesti din Sfanta Scriptura.Mai poti sa citesti de pe forum subiectul"de dragul Lui".Sunt multe poezii minunate care o sa-ti mearga la suflet.Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Si inca ceva,cand vrei sa faci un lucru placut Lui Dumnezeu,ai ispite.Trebuie sa fii foarte hotarata cand vrei ceva si sa nu le bagi in seama.Inafara de sfatul de a te spovedi as mai adauga roaga-te si mergi la biserica.Doamne ajuta!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Credinta | ioana_ema | Generalitati | 32 | 27.06.2013 15:14:27 |
| Credinta | Guru inc. | Generalitati | 32 | 30.06.2011 01:13:22 |
| credinta | daniel7 | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.06.2008 23:52:09 |
| credinta | erzbet | Generalitati | 35 | 13.03.2007 18:33:23 |
|
|