![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Daca cei care au auzit la PRIMA MINA vestea cea mare a RE-venirii Mintuitorului nu au priceput o iota(ucenicii), crezind ca vine peste un an doi...daramite noi din citit la a 10-a mina.
De 2000 de ani il asteptam in diverse forme ortodocsi, NE-ortodocsi si confesiuni aproape la fiecare 5 ani. Deci ..numai Tatal stie! Hristos fiind sub ascultare la Tatal nu? Iar Tatal inca nu i-a spus cind il va trimite, stie!, dar se pare ca este o taina si o tine in secret Last edited by andreicozia; 28.05.2010 at 01:29:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, cei trei sunt ca un evantai, ai dreptate!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
te duci prea departe cu curiozitatea SFANTA TREIME e o taina pe care nu o putem pricepe inca cu mintea .in ceea ce intrebi in interiorul ei se cunosc toate ,dar a vrut sa zica domnul IISUS atunci ca acest lucru nu ne foloseste la mantuire.vezi milenaristii unde se gasesc.oamenii s-ar panica sau lenevi .
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu renunta la nimic din ceea ce a creat. Este iubire si nu ocazional, ci permanent. Acesta este motivul pentru care nu-l distruge pe diavol. Atat diavolul, cat si omul au venit la existenta sa se bucure vesnic de Dumnezeu. Chiar daca prin libertate, s-a renuntat la comuniunea cu Dumnezeu, El ii tine si pe acestia vesnic in existenta, aratand ca si ei puteau fi partasi vietii vesnice in fericire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Iisus a zis ca nu stie ceasul revenirii Sale in momentul in care era inca om si era pe pamant. Acum s-a suit la cer si sade de-a dreapta Tatalui. Personal, imi e greu sa cred ca nu ar sti nici acum.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
De asteptat L-au asteptat multe generatii, insa degeaba caci nu a fost vremea sa vina.
Insa tind sa cred ca ceasul venirii Sale este foarte aproape. Spre deosebire de vremuriel trecute, vem in ziua de astazi o caruta de semne si evenimente ce duc cu gandul la Marcu, la Apocalipsa si la celelalte profetii. Doar uita-te la cum s-a format Israelul exact asa cum a fost profetit. Un lucru este cert insa: Atunci cand incepe reconstructia templului lui Solomon, atunci a doua venire este foarte aproape. Iar domnia antihristica si mai aproape.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 14:43:09 |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Diavol schiop | idealist | Exorcismul | 13 | 09.10.2010 19:50:45 |
|