![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Imi spui ca VT e expirat, si adresat doar evreilor, si ca NT e cartea valabila pentru crestini. Perfect atunci, ia zi, povestea cu Sodoma si Gomora, pe care se bazeaza retorica ta homofoba, in care carte se gaseste? Daca ai folosi biblia ca reper de moralitate, ai fi in puscarie de ceva vreme. Nu stiu de ce, dar stii, omoratul cu pietre a oamenilor nu e acceptat nici legal, nici moral, si nici social. Asta e, o tara de rataciti... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
93% din membrii Academiei Americane, in secolul 21, sunt atei. Prefer sa ii iau pe ei ca reprezentativi, pentru ca stii, secolul 21 e secolul in care traim.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
I Corinteni 6,9-10: „Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrînații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu."
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
"Ce ma-ntrebi pe mine? Eu sunt academician". Sau "o sa te auda colegii mei, intelectualii!"
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
probabil ca in aceasta discutie nu am inteles..este posibil..te rog explica ce ai vrut sa spui prin rationalizare..probabil m-am grabit cand ti-am raspuns..scuze Citat:
am spus ca VT a fost umbra NT si ca VT a fost desavarsit de NT Galateni 3,24..repet daca te uiti in posturile trecute o sa vezi ca am amintit de cele 10 PORUNCI care sunt tot in VT si care pentru noi crestinii sunt perfect valabile..citeste mai departe Galateni 3,24-25 si cu asta iti raspund partial cred si la prima intrebare.. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
mai departe iti recomand un film -The Case for a Creator- pentru acea lista de oameni de stiinta ai zilelor noastre - asa cum spui si tu, pentru secolul in care traim, care au aratat absurditatea evolutionismului si nu numai..daca nu poti gasi filmul - iti recomand sa te uiti la toate capitolele de pe http://www.youtube.com/watch?v=tYLHxcqJmoM asta daca bineinteles nu iti zdruncina MAREA CLADIRE - intelegi cred ce vreau sa zic :) imi pare rau filmul nu are subtitrare pe YouTube dar sper sa te descurci..dc nu, dai un semn..cum spunea cineva pe aici : suntem liberi sa facem si sa credem ce vrem, dar raul este sa ne para rau mai tarziu de ce puteam face aici si acum si nu am facut.. Last edited by fall3n; 28.05.2010 at 12:39:35. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 12:35:56 |
| "Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! | cristiboss56 | Pocainta | 4 | 01.08.2013 20:22:30 |
| Marsul pentru viata ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 20.03.2012 21:22:39 |
| Marsul vietii la Paris (22 ian. 2012) | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 04.02.2012 23:25:19 |
| Marsul Distrugatorului | eodor nastasa | Generalitati | 11 | 19.04.2010 22:04:37 |
|
|