![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Joi, 21 mai, a. c., de Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, Klaus Kenneth a fost invitat la Câmpina (Prahova), pentru a se întâlni cu credincioșii parohiei „Sf. Nicolae”.
O parohie-comunitate ce impresionează prin modul în care știe să își cultive dragul de Hristos prin părtășie, fidelitate, lucrare misionară conjugată. Seara, începând cu ora 18: 30, în sala de festivități a parohiei, devenită și de astă dată neîncăpătoare, Klaus Kenneth a vorbit despre ceea ce a făcut Dumnezeu pentru el, chemându-l spre Adevăr, după o pribegie de pste 40 de ani. Ziua de 21 mai a fost una în care această zonă a Câmpinei a rămas fără lumină, din cauza unei pene de curent. De aceea conferința din această seară s-a ținut la lumina lumânărilor, imprimând întâlnirii o suavitate de comunitate primară, adunată în jurul Cuvântului lui Dumnezeu. Manifestarea a durat aproape patru ore, Klaus Kenneth oferind apoi autografe, la aceeași lumină de lumânare, tuturor celor cu care s-a bucurat de aceste minunate momente. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu mai auzisem de el pana acum. Joia asta are conferinta la Iasi. S-ar putea sa merg.
|
|
|
|||
|
|||
|
Conferintele sunt instructive,vii,atractive..este o ocazie,mai ales ca esti din Iasi.Sa stii ca dureaza cam vreo 2-3 ore,daca nu mai mult.Dar vei pleca multumita...
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc pt informatii. Sunt curioasa deja! :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Se vor lansa si cele trei carti aparuta ale lui,plus o carte a parintelui Zaharia-Largiti si voi inimile voastre.Poti sa iei si un autograf la urma de la Klaus.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daniel 77, tu ai citit acea carte de jurnal si nu ai dat peste acele idei?
Eu am spus ca nu trebuie sa-l idealizam, insa nici sa-l condamnam. Vezi ce-am scris la subiectul "Calugarii bloggeri". Sa ia fiecare ce este de folos. Nici eu nu m-am smintit, insa e clar ca omul nu cunoaste mentalitatile romanesti, e si firesc pentru ca nu a trait aici. In schimb, cred ca el poate impulsiona modul in care poti propovadui Ortodoxia. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 23:28:55 |
| Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 21:21:45 |
| Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 17:25:06 |
|
|