![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, dar banuiesc ca in toate exemplele tale populatia respectiva INCA mai aveau o sursa, ceva de mincare.
Exista foarte multe localitati ale amerindienilor (Mesa Verde) de exemplu unde NU EXISTA CIMITIRE( descoperire facuta in urma sapaturilor arheologice) ci doar citeva ramasite de oase mestecate ( cu urme de dinti).... Multi mistici spuneau ca chipurile ei au descoperit o metoda de a deschide un portal pentru a trece la Dumnezeu, de aceea nu si-au lasat corpurile aici... da, poate in visele lor :)) @Maria Dumnezeu cred ca ramine cu noi indiferent cit de jos ne coborim. De fapt daca te gindewsti nu-i nimic iesit din comun, animalele o fac fara nici o ezitare..isi maninca chiar si puii cind le este foame rau de tot |
|
|
|||
|
|||
|
Nu vorbeam despre oameni
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum sa nu fie iesit din comun? iti poti imagina ca un alt om iti manaca copilul, de exemplu? Chiar nu vad unde este credinta in Dumnezeu intr-un asemenea act primitiv. Dumnezeu este cu toata creatia Sa, dar cum crezi ca suntem noi cu Dumnezeu, facand un asemenea gest? In primul rand ca hrana omului, la inceput a fost vegetariana. Deja am involuat, devenind carnivori ... Daca am deveni carnibali, ar fi chiar cumplit, parerea mea... |
|
|
|||
|
|||
|
canibalism? e drumul spre mantuire ma:))
Ioan 6:53 :Isus le-a zis: "Adevarat, adevarat va spun ca, daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva." |
|
|
|||
|
|||
|
Toate acestea sunt simbolice, nu cred ca se refera la trupul fizic. Imi cer iertare daca gresesc, dar eu nu pot sa inteleg asa ceva.
Last edited by maria-luisa; 25.05.2010 at 22:49:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Ce tot zici tu aici Maria-Luisa? dupa 1053 de postari pe forumul crestin-ortodox, cum de scoti asa ceva din tastatura? Tu nu vezi ca acea creatura caruia i-ai raspuns isi bate joc de... de cine? de tine?de noi? de toti crestinii?... Nu... de el insusi!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Dupa trei saptamani pe mare fara mancare si fara apa s-ar putea sa gandesti altfel. Stiu ca suna dur dar si cei care au trecut prin asa ceva s-ar fi jurat inainte ca n-or sa fie canibali.
|
|
|
|||
|
|||
|
mai bine as muri eu decat sa-l omor pe altul si sa-l mananc. La urma urmelor, viata lui nu pretuieste la fel de mult?
Last edited by maria-luisa; 27.05.2010 at 13:26:01. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
| Viata mea | Daiana | Morala Crestina | 6 | 29.10.2011 12:04:57 |
| Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 09.12.2010 00:54:23 |
| Laborator | thefaith | Nunta | 20 | 10.07.2009 01:32:16 |
| cum e viata....... | simi | Generalitati | 7 | 08.07.2008 22:34:17 |
|
|