![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iti dai seama ca daca nu ar fi fost sprijinit de multime, nu ar fi avut puterea de a face toate aceste crime. Last edited by maria-luisa; 21.05.2010 at 17:18:54. |
|
|
|||
|
|||
|
le puteti gasi in
Baynes, Norman (1942), ,,The Speeches of Adolf Hitler: April 1922-August 1939, 1, New York: Oxford University Press, ISBN 0-598-75893-3. Referinta este citata si pe wikipedia la final.Mai am citate din acel dement dar nu imi face nici o placere sa le postez.Sper sa fiu inteles.Citatul postat de maria-luisa este la pag 19-20.Sunt altele si mai crancene in aceea carte.Antologia unui psihopat.Lasati-l in intunericul in care probabil a ajuns. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uitati-va la final. |
|
|
|||
|
|||
|
Chiar... nici nu mai tin minte cum a ajuns discutia la hitler...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In concluzie, cred ca ideea este sa ne pazim pe viitor sa cadem in capcana de a crede ca il servim pe Dumnezeu, urand alti oameni (pe considerente de rasa, credinta, cultura etc)... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai dreptate. |
|
|
|||
|
|||
|
Da, stiu a avut nevoie de multi multi prosti, dar am gasit discursul, are 8 pagini din care doar citatu ala mic se refera la crestinism, in rest zice de evrei ca nu mai are loc de ei ca le ocupa tara si bursa si si sunt prea bogati si etc... nu a fost idea de crestini principala, a zis altele.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ateu' : in cazu' de fata, individu' disciplinat, sarguincios, care, dupa ce termina o scoala, isi cumpara o lupa, si, se pune pe studiat "creatia divina", adicatelea materia, in cel mai practic mod, insuflat de tov/dom profesoru' din scoala. Ce nu stie, el, ii faptu' ca si el, cu pasi marunti, tot spre Dumnezeu se'ndreapta...
Crestinu': in cazu' de fata, smenaru', baietu' cu pragmatism, care a auzit si el de o scutatura, ce duce la acelasi Dumnezeu, numa' ca mai repede, fara batai de cap, si transpiratie putina. Ei, in concluzie, nu va scoateti ochii, ca tot acolo ajungeti si unii, si altii, numa ca unii mai "repede" si altii mai "incet", parol...
|
|||
|
|||
|
hai ca mi-a placut =)))))
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 16:04:32 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
| atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 12:15:28 |
|
|